Magazin Nurseli İdiz 'Siyah İnci' dizisinin kadrosundan çıkarıldı

Nurseli İdiz 'Siyah İnci' dizisinin kadrosundan çıkarıldı

Paylaş
Nurseli İdiz 'Siyah İnci' dizisinin kadrosundan çıkarıldı

​Nurseli İdiz önceki akşam İzmir’deki ‘Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyuna alkollü olduğu için çıkamadı

SEYİRCİ İSYAN ETTİ

Başrol oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu sahnede “Nurseli Hanım’ın yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle oyunun ikinci perdesi iptal” açıklamasını yaptı. Seyirciler “Tansiyon değil, o yine alkollüdür” diye tepki gösterdi.

ÇEKİMLER İPTAL OLDU

Nurseli İdiz ertesi günü de başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel ile paylaştığı Star TV’deki ‘Siyah İnci’nin Çeşme’deki çekimlerine katılacaktı. Ancak setin ilk gününe son anda gitmedi. Çekimler iptal oldu. Yapımcı sinirlendi. Nurseli İdiz’i kadrodan çıkarttı. Yerine başka oyuncu arayışına girdi.

BU İLK DEĞİL!

Nurseli İdiz 2011’de başrolünü Can Gürzap ile paylaştığı ‘Evliliğe Gelince’ oyununa alkollü olduğu için çıkamamıştı. “Bipolar bozukluğum var, bu yüzden çıkamadım” demişti. Can Gürzap kendisine 120 bin liralık dava açmıştı. Dava 2015’te karara bağlandı. Nurseli İdiz 16 bin TL cezaya mahkum oldu.


"BANA KAZIK ATTI"

Erhan Yazıcıoğlu dün şöyle konuştu: “Oyunculuğuna hayran olduğum için Nurseli İdiz’i sırtımda taşıdım. Ama öyle bir zaafı var ki yeniliyor. Bu kadar kişinin ekmeğiyle oynuyor. O yüzden affetmeyeceğim. Bana atılacak kazık değildi. Seyirciden utandım. Kapıda yolumuzu kestiler. Şimdi yeni bir oyuncu bakıyoruz!”



Haberin Devamı