Magazin Öykü Serter Bahar Candan'a daha fazla dayanamadı

Öykü Serter Bahar Candan'a daha fazla dayanamadı

Paylaş
Öykü Serter Bahar Candan'a daha fazla dayanamadı

İşte Benim Stilim yarışmasının iki başarılı ismi Bahar Candan ve Emine Aydın arasında ipler gerildi ve yarışmacılar stüdyo dışına çıkarıldı

14 mart salı günü yayınlanan İşte Benim Stilim'de Bahar Candan'ın Emine'ye "Emine kadın" demesi ve ismini küçümsemesi üzerine tepki gösteren yarışmacı Emine sinirlerine hakim olamadı ve stüdyoda herkes bir anda gerildi.

Bahar candan'ın daha sonra ayağa kalkıp Emine'nin üstüne yürümesi üzerine çıkan tartışma araya yapım ekibinin girmesi sonucu ancak yatıştırılabildi. İki yarışmacı Öykü Serter'in isteğiyle stüdyodan çıkarıldı.



Yarışmacıların sakinleşip gelmesinden sonra söz alan Bahar Candan 'ben burada ailemi temsil ediyorum' deyince Öykü Serter çileden çıktı ve Candan'a çok sert sözler söyledi.

ÖYKÜ SERTER SERT ÇIKTI


İşte o olay açıklamalar:

"Aileni buradan temsil değil bayağı teslim ediyorsun burada. İkincisi haksızlık diyorsan burada Emine haklı. Tahrik edici oluyorsun. Burada sebep olduğun manzara hiç birimizin maruz kalmak zorunda olduğu bir manzara değil. Ben kendi adıma bundan sonra seninle asla ve asla uyarı da dahil olmak üzere muhattap olmayacağım."

Bu sözler üzerine jüri üyelerinin de Emine'ye hak vermesiyle Bahar Candan 'ben sıkıldım gitmek istiyorum' dedi ve Nur Yerlitaş'ta güle güle diyerek tartışmayı noktaladı.

Haberin Devamı