Magazin Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı karşılaştı

Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı karşılaştı

Paylaş
Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı karşılaştı

6 yıllık ilişkilerini geçen Nisan’da bitiren Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, ayrılığın ardından Mikonos’ta karşı karşıya geldi.

6 yıllık ilişkilerini geçen Nisan’da bitiren Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, ayrılığın ardından Mikonos’ta karşı karşıya geldi. Alemagou Beach’teki partide göz göze gelen iki eski sevgili birbirlerine selam vermedi.

Aynı otelde Özge Ulusoy’un, Mikonos Adası’ndaki ‘Cavo Tagoo Hotel’de kalması da ilginç bir tesadüf.


Hacı Sabancı ve Ahu Yağtu kulüpte dudak dudağa eğlendi


Çünkü Haziran 2016’da Hacı Sabancı ile bu otelde kalmıştı. Ulusoy ayrıca eski sevgiliyle kaldıkları odayı tercih etti.


ULUSOY BUNA RAĞMEN UNUTMUYOR


Geçtiğimiz hafta Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu’nun Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da sabaha kadar eğlenip öpüştüklerini POSTA ortaay çıkarmıştı. Ulusoy'un eski sevgilisi Hacı Sabancı ile eğlenen Ahu Yağtu, Özge Ulusoy'un ‘Dostum’ dediği kişiler arasındaydı.


Bu Ahu Yağtu'nun ilk olayı değil


Özge Ulusoy olayın ardından şunları söylemişti: “Haberi görünce şok geçirdim! Araştırdım, sordum. Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim.


Özge Ulusoy: Ahu'dan beklemezdim, şok geçirdim


Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm

Haberin Devamı