Yaşam Red Bull Canlı Sahne'de Selda Bağcan rüzgarı (Yaz Gazeteci Yaz İnce İnce Bir Kar Yağar)

Red Bull Canlı Sahne'de Selda Bağcan rüzgarı (Yaz Gazeteci Yaz İnce İnce Bir Kar Yağar)

Paylaş
Red Bull Canlı Sahne'de Selda Bağcan rüzgarı (Yaz Gazeteci Yaz İnce İnce Bir Kar Yağar)

İnternetten canlı yayınlanan özel konserler serisi olarak düzenlenen Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu Selda Bağcan, İsrailli sörf rock grubu Boom Pam’le birlikte sahne aldı. 'Yaz Gazeteci Yaz' şarkısıyla konsere başlayan Selda Bağcan 'İnce İnce Bir Kar Yağar', 'Çemberimde Gül Oya', 'Ziller ve İpler' gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi

70’li yıllara damgasını vurduktan sonra İngiliz Rolling Stones dergisinin '100 Yılın En İyi 100 Kadın Vokali' unvanını kazanan Selda Bağcan, Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu oldu.

KAÇIRANLAR DA İZLEYEBİLECEK

Zorlu PSM Studio’dan canlı yayınlanan ve
Ünü ülke sınırlarını aşan ve dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen efsane sanatçı 'Yaz Gazeteci Yaz' şarkısıyla konsere başladı. 'İnce İnce Bir Kar Yağar', 'Çemberimde Gül Oya', 'Ziller ve İpler' gibi en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya dinleyiciler tüm şarkılarında eşlik etti.

'HAYDİ BENİ GAZA GETİRİN ÇOCUKLAR'

Şarkılar arasında sık sık dinleyiciyle sohbet eden Selda Bağcan, “Konser benim için muhteşemdi. Geçen yıl Primevera Festivali’nde sahne aldığımda Red Bull bizi canlı olarak yayınladı. Şimdi de onlar sayesinde Redbull.com’dan tüm dünya bizi izliyor. Ben hiç internete giren birisi değilim ama bu konser beni çok heyecanlandırdı. Hatta şuan Twitter’da trendtopic bile olduk. Sırf bu yüzden internete girip ben de bakacağım. Haydi beni gaza getirin çocuklar" diyerek konsere gelenlerin coşkusunu artırdı.

Yıl sonuna kadar her ay başka bir ismin ağırlanacağı konserlere katılım kısıtlı sayıda olacak. Özel davetiye kazanmak için aynı adresi ve sosyal medya hesaplarını takipte kalmak gerekiyor.


Haberin Devamı