Magazin Rüzgar Çetin'in kaza yaptığı otomobil satışa çıkarıldı

Rüzgar Çetin'in kaza yaptığı otomobil satışa çıkarıldı

Paylaş
Rüzgar Çetin'in kaza yaptığı otomobil satışa çıkarıldı

Rüzgar Çetin'in geçen yıl bir polisin ölümüne, bir polisin yaralanmasına neden olduğu kazada kullandığı lüks otomobil internette 'ünlü birisinin aracı' ifadesiyle satışa çıkarıldı

İstanbul Beşiktaş'da geçen yıl 29 Ocak'ta meydana gelen kAzada Rüzgar Çetin, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle karşı yönden gelen polisin aracına çarptı. Kazada polis memuru İsmet Fatih Alagöz şehit olurken, Emre Tetik ağır yaralandı. Çetin 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılsa da tutuklu kaldığı süre, aldığı ceza miktarı ve mağdurların şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle 9 ay hapis yattıktan sonra geçen ekimde tahliye oldu.

HaberTürk'ün haberine göre; kazanın üzerinden 14 ay geçtikten sonra Çetin'in özel plakalı aracı için internetteki bir alışveriş sitesinde satılık ilanı verildiği ortaya çıktı.


Savcı, Rüzgar Çetin kararına itiraz etti: Daha fazla ceza verilsin


İzmir'deki bir oto galerisi tarafından 152 bin 500 TL'ye satışa çıkarılan aracın kazada aldığı hasarın kısmen giderildiği, ancak hava yastıklarının kaza anında açıldığı haliyle durduğu görüldü. Galerinin ilanın açıklaması bölümünde, "Özel plakalı, ünlü birisinin aracı" ifadesi dikkat çekti.


Rüzgar Çetin tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi


Aracın Rüzgar Çetin tarafından galeriye mi satıldığı yoksa satışın komisyon karşılığında Rüzgar Çetin adına mı yapıldığı ise bilinmiyor.

Haberin Devamı