Ekonomi Samsun'da Milli Piyango büyük ikramiye heyecanı (Büyük ikramiye kime çıktı?)

Samsun'da Milli Piyango büyük ikramiye heyecanı (Büyük ikramiye kime çıktı?)

Paylaş
Samsun'da Milli Piyango büyük ikramiye heyecanı (Büyük ikramiye kime çıktı?)

Kahvehanelerde, çay ocaklarında ve kafelerde yapılan sohbetlerde de Samsun'un Milli Piyango yeni talihlisi konuşulmaya başlandı. Peki Milli Piyango kime çıktı?

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 61 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan çeyrek biletlerden birisinin Samsun bileti olması kentte heyecan ve merak uyandırdı.

DHA'nın haberine göre, Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 9794035 numaralı bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi ile 61 milyon TL dörde bölündü. Talihlilerin biletleri KKTC, Samsun, Antalya ve İstanbul'da satıldığının belirlenmesi ise kentte büyük heyecan yaşattı. Samsun'da yılbaşı talihlisinin kim olduğu konuşulur hale geldi. Sosyal medyada da bu konu gündem oldu. Kentte oturanlar yılbaşı talihlisinin kim olduğunu bulmak için yorumlar yapmaya başladı. Kahvehanelerde, çay ocaklarında ve kafelerde yapılan sohbetlerde de Samsun'un yeni talihlisi konuşulmaya başlandı.

"HALK OLARAK SEVİNİYORUZ"


Ayrıca bilet sahibinin alacağı ikramiyeyi ne yapacağı ve kimliğini deşifre edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Hüseyin Akbaş isimli bir vatandaş yeni yıl talihlisini merak ettiklerini belirterek, "Yeni yılın sabahında bu konu konuşulmaya başlandı. Şehrimizde bir heyecan yaşattı bu ikramiye. Bakalım kim oluduğu er ya da geç ortaya çıkar. Samsun için güzel olur inşallah" dedi.

Adem Candan ise İkramiyenin Samsun'a çıkmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyerek, "Çok büyük bir rakam kentimize geldi. Samsun'un tanıtımı açısından da bir araç olur bu olay. Halk olarak da seviniyoruz. Kendini ilk etapta gizli tutabilir ama zamanla tanınacağını düşünüyorum" diye konuştu.


Milli Piyango sıralı tam listesi (2018 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama)


ANTALYA BÜYÜK İKRAMİYEYİ YİNE BOŞ GEÇMEDİ


Milli Piyango İdaresi’nin geçen yılki yılbaşı büyük ikramiyesini kazanan iller arasında yer alan Antalya, bu yılki 61 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi de boş geçmedi. Büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden biri de Antalya'da satıldı. Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, kentin geçen yıl da büyük ikramiyeyi kazandığını, bir çok kişinin yılbaşı geldiğinde büyük illere bilet almaya gittiğini, son yıllarda Antalya’nın da bu iller arasında yer aldığını söyledi. Antalya’nın şans kuşağında birinci sırayı almak üzere olduğuna dikkati çeken Sayar şöyle konuştu: "Bileti alan kişi sanırım kazandığından haberi yoktur ama ikramiyeyi gördüğünde bir sarhoşluk olacaktır. Benim tavsiyem sakin olsun, sabırlı olsun, 1 ay ne yapacağını düşünsün"

Haberin Devamı