Magazin Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek'in zor anları!

Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek'in zor anları!

Paylaş
Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek'in zor anları!

Star TV'de Duymayan Kalmasın programının yorumculuğunu yapan  Seren Serengil, şarkıcı Yaşar İpek ile annesinin karşılıklı sohbet ettiği bir kareyi Instagram'a 'Yaşar'ın zor anları' notuyla yükledi

Yaşar İpek ve Seren Serengil çifti önceki gün bir düğüne katıldı. Düğünde aynı masada Seren Serengil'in annesi Nevin Hanım da vardı.

Seren Serengil sevgilisiyle annesinin karşılıklı konuştuğu bir fotoğrafı Instagram'a yükledi ve altına şu notu düştü: "Yaşar'ın zor anları."

Bu paylaşımdan birkaç dakika sonra bir paylaşım daha yapan Seren Serengil bu kez yüzlerin güldüğü fotoğrafa "Neyse yumuşadı ortalık" notunu düştü.



NİKÂH NE ZAMAN?

Seren Serengil, Mart 2017'de flört etmeye başladığı Özay Bakır'dan Aralık'ta ayrılmıştı.

Seren Serengil, 1 ay önce de şarkıcı Yaşar İpek ile yeni bir maceraya yelken açmıştı.

Sevgililerin bu yaz nikah masasına oturacağı söyleniyor.

Seren Serengil, mahkeme kararına uymayıp Gülben Ergen aleyhine konuşmaya devam edince 3 gün hapis yatmıştı. Seren Serengil cezaevinden çıktıktan sonra Yaşar İpek için şunları söylemişti:

''Adam gibi adama rastlamayalı çok uzun zaman geçmişti. Kaç yıldır unutmuştum böyle sahiplenilmeyi. Bana kadın olduğumu hatırlattı. İçeri girmemem için verdiği çabayı gördüm. Öyle bir zamanda karşıma çıktı ki, kayıtsız kalmam mümkün değildi. Bugünkü mutluluğumu Yaşar'a borçluyum.''




Seren Serengil ile Demet Akalın arasında sular durulmuyor



Seren Serengil ve Yaşar İpek'in aşk tatili!



Seren Serengil Yaşar İpek'i kıskandı



Haberin Devamı