Spor Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbide kumpas var!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbide kumpas var!

Paylaş
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbide kumpas var!

Dün akşam oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş başından yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili Cuma Namazı çıkışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kumpas söz konusu" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşı Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşanan olaylar ile ilgili konuşan Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın o sözleri:

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı Bu konu bizi ciddi manada üzdü. İstanbul'a dün akşam indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Biraz açık konuşmam lazım burada kumpas var. Olay hep korner köşelerinde oldu. Maç gayet güzel gidiyor tam kornerini atacak çakmak falan atılıyor. Böyler bir şey olamaz. Şenol hocanın başına gelen olay kabullenebilir değil. Keşke Tolga da o yanlışın içine girmeseydi. Şenol hocaya yapılanı kabul etmek mümkün değil. Spor Bakanlığımızla konunu üzerine gideceğiz. En çok üzüldüğüm şu; Biz hanımlarımızın tribünlere gitmesini istediğimiz şeyin nedeni neydi? Fair play sağlamaktı. Olay tam tersine döndü.

DÜN AKŞAM NELER OLDU?


Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti.

KAFASINA 5 DİKİŞ ATILDI


Başına aldığı isabe sonrası acı içinde yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına götürüldü.


Burada kafasına 5 dikiş atılan tecrübeli teknik adam, sedyeye konularak ambulansla hastaneye götürüldü.

Hastanede gece boyunca müşahade altında tutulan Şenol Güneş'in taburcu edildiği bilgisine ulaşıldı.



Olaylı kupa yarı finali maçı sonrası Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş hastaneye böyle götürülmüştü

Haberin Devamı