Gündem Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi Beştepe'ye davet etti

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi Beştepe'ye davet etti

Paylaş
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi Beştepe'ye davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekleyeceklerini ve aday çıkarmayacaklarını açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Erdoğan ardından Bahçeli'yi "Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım" diyerek Beştepe'ye davet ettiğini açıkladı. Bu önemli görüşme 10 Ocak Çarşamba (yarın) saat 16:00'de gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bahçeli'yi Beştepe'ye davet ettiğini belirterek, "Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım" dedi.

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ HAKKINDA İLK YORUM


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 desteğine ilişkin açıklamalarını değerlendiren Erdoğan, "Seçimler arefesinde sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bu yerli ve milli duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek, ayrıştırmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız." dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeliyi Beştepeye davet etti

BAHÇELİ, ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün düzenlediği basın toplantısında 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstermeyeceklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideri Bahçeli'yi Beştepe'de ağırlayacağı görüşme 10 Ocak Çarşamba (yarın) saat 16:00'de gerçekleşecek