Gündem Son Dakika... Münir Özkul hayatını kaybetti! Kızı Güner Özkul'dan ilk açıklama

Son Dakika... Münir Özkul hayatını kaybetti! Kızı Güner Özkul'dan ilk açıklama

Paylaş
Son Dakika... Münir Özkul hayatını kaybetti! Kızı Güner Özkul'dan ilk açıklama

Babası Münir Özkul'un ölümünün ardından kamera karşısına geçen kızı Güner Öztürk, "Biliyorsunuz uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle aslında bugüne biraz hazırlanmış olduk" dedi

Usta oyuncu Münir Özkul, 93 yaşında bu sabah Beyoğlu’ndaki evinde vefat etti. Haberi alan yakınları ve sanatçı dostları eve geldi.




"ASILSIZ HABERLERLE BUGÜNE HAZIRLANMIŞ OLDUK"


Evinin önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, ''Uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle bugüne hazırlanmış olduk. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmadığı, yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum.'' dedi.




Güner Özkul, usta sanatçının pazar günü öğle namazına müteakip Teşvikiye Cami'inde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağını söyledi.



''GİDİŞİ ÇOK ANİ OLDU''

Güner Özkul basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gidişi çok ani oldu. 11.25'te hayatını kaybetti. Pazar günü Muhsin Ertuğrul'da tören olacak ardından Teşvikiye'de cenaze namazı olacak. Son nefesini verirken sesini duydum. Kültür bakanımız aradı herkese teşekkür ediyoruz bizimle birlikte oldukları için'' dedi.