Magazin Survivor 2018’de kim elendi? Büyük sürpriz! Eleme adayları kimler oldu?

Survivor 2018’de kim elendi? Büyük sürpriz! Eleme adayları kimler oldu?

Paylaş
Survivor 2018’de kim elendi? Büyük sürpriz! Eleme adayları kimler oldu?

TV8 ekranlarının efsane yarışma programı Survivor 2018’de ikinci hafta eleme adaylarının kim olacağı sorusu nihayet cevap buldu. Peki Survivor’da kim elendi? Gönüllüler takımında hangi isim ilk hafta Survivor’a veda etti? SMS sonuçlarında en az oyu kim aldı? Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler (All Star) takımı bu hafta rahattı. Gönüllüler'in ada oylamasında büyük bir sürpriz yaşanarak bu sene iki kişinin Birsen ve Gizem’in adları çıktı. Diğer adaylar Cumali ve Ramazan oldu. Elenecek isim SMS sonuçlarına göre salı günü belli olacak

Survivor 2018’de dün gece elenecek adayların isimleri belli olacaktı ve Survivor yine inanılmaz görüntülere sahne oldu. Acun Ilıcalı’nIn sunduğu rating rekorları kıran programın ikinci haftasında kim elendi? Eleme adayları kimler oldu? sorularının cevabını tüm Türkiye nefeslerini tuatarak izledi. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Melih kazandı. Yapılan oylamalara ve söylenilen isimlere göre Cumali, Ramazan, Birsen ve Gizem ikinci hafta eleme adayları oldu. Salı günü ise bu isimlerden biri SMS sonuçlarına göre Survivor 2018'e veda edecek.


YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ


Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımını 10-8 yenen Ünlüler (All Star) takımı kazandı.


BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI




Haftanın en başarılı performansına sahip Yağmur ilk dokunulmazlık kolyesini taktı ve bireysel dokunulmazlık oyununundan muaf oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununda kutuyu ilk düşürenler sırasıyla Cumali, Nevin, Ramazan, Anıl, Gizem oldu. Kıyasıya bir rekabete sahne olan oyunun finali Melih ve Birsen arasında yaşandı ve bireysel dokunulmazlık oyununu Melih kazanarak ikinci dokunulmazlık kolyesini taktı.


ADA KONSEYİNDE NOLDU? OYLAMADAN KİMİN ADI ÇIKTI?


Gönüllüler takımının kendi arasında yaptığı oylamada Cumali Birsen’in adını, Hakan Hatipoğlu Turabi’nin adını yazdıktan sonra daha sonra da Nevin’in adını yazdı. Melih ise gitme adayı olarak Gizem’i seçti.Anıl Berk kapalı oy kullandı. Nevin de Gizem’in adını yazdı. Ramazan’ın tercihi ise aynı şekilde Gizem oldu. Berrin İpek de kapalı oy kullandı.

Kutudan en çok ismi çıkan kişiler ise Gizem ve Birsen oldu ve birinci gitme adayları oldu. Yani Gönüllüler 4 gitme adayı çıkardı.

Dokunulmazlık sahibi Melih ise eleme adayı olarak performans açısından yetersiz olduğunu düşündüğü Cumali’yi gösterdi.

Dördüncü eleme adayını ise Yağmur söyledi. Yağmur gitme adayı olarak Ramazan’ı gösterdi.


SURVIVOR’DA İKİNCİ HAFTA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU


Yarım saat süren SMS sonuçlarına göre Survivor 2018’den ikinci hafta elenen isim Gizem, Birsen, Cumali ve Ramazan’dan biri olacak.

GİZEM KURTULAN KİMDİR?


23 Yaşında Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nde fitness antrenörlüğü yapıyor. Uzun yıllar lisanslı olarak basketbol oynamış. Triatlon’da Türkiye üçüncüsü olmuş. 10 yıldır sporla uğraşıyor. 8 yıl lisanslı olarak sporla ilgileniyor.

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?


Almanya'nın Berlin şehrinde hayata gözlerini açan ancak aslen Ankaralı olan Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde doğdu. Enka’nın kısa mesafe koşucularından olan Birsen Bekgöz, lisansını Kıbrıs’ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde tamamladı. Türkiye'nin milli koşucularından biri olan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibi. Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Birsen Bekgöz, 200 metrede 2004 ve 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında zirvede yer alan isim oldu. 2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan Birsen Bekgöz, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?


Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.


RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?


Rize’li. İstanbul’da yaşıyor. Modellik yapıyor. Diksiyon ve oyunculuk eğitimi almış. Fitness ile uğraşıyor.


Survivor 2018'de ikinci hafta Birsen, Gizem, Cumali ve Ramazan'dan kimin eleneceği salı günü yapılacak programda belli olacak.

Haberin Devamı