Magazin Survivor'a yeni kural geliyor! Survivor'da kim elendi?

Survivor'a yeni kural geliyor! Survivor'da kim elendi?

Paylaş
Survivor'a yeni kural geliyor! Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ada ve Ödül oyununun oynadığı yarışmada gece ise All Star takımından bir kişi yarışmaya veda etti. Öte yandan yarışmaya 4 yeni isim katıldı. Peki, Survivor'da kim elendi ve yeni yarışmacılar kimler?

TV8'in haftanın 5 günü yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın 23. bölümü dün akşam ekrana geldi. Survivor son bölümde All Star takımı ile Gönüllüler takımı ada oyunu ve ödül oyunlarına çıktı. Gecenin sonunda ise eleme heyecanı yaşandı.

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün yayınlanan bölümün ilk oyunu ada oyunuydu. Ada oyununda sonuç değişmedi. All Star takımı sahadan galibiyetle ayrıldı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kazanan takımın menemen ve film ödülüne kavuşacağı yarışmada All Star takımı ve Gönüllüler takımı elinden gelen her şeyi sahaya yansıttı. Oyun kıyasıya bir rekabete sahne oldu ve son bölüme 9-9'luk eşitlikle girildi. Son yarışmadan Gönüllüler takımı galip gelince uzun bir aradan sonra ödül oyunundan zaferle ayrılmış oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı büyük bir başarı gösterdi ve yarışmadan galip ayrıldı. Hal böyle olunca All Star takımı eleme konseyine çıktı. All Star takımında potaya giren isimler Damla, Murat ve Nihat Doğan oldu. SMS oylaması sonucu en az oyu Nihat Doğan aldı. Böylelikle Nihat Doğan yarışmaya veda eden isim oldu. Nihat Doğan'ın son sözleri ise "Survivor'ı çok seviyorum. Yarışmayı çok seviyorum. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama Nazım Hikmet'in güzel bir lafı var: Ben elmayı sevdim, elma beni sevmedi. Biz kadere tevekkül etmiş insanlarız. Öyle diyor Mevlana; "Kolum kırıldı diye üzülme Allah'ın sana kanat vermeyeceğini nereden biliyorsun?" şeklindeydi.



SURVIVOR'A 4 YENİ YARIŞMACI

Survivor'ın 23. bölümü yayınlandığı sırada Acun Ilıcalı 4 yeni yarışmacının ismini Instagram hesabından açıkladı. Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen All Star takımına geçerken; Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun Gönüllüler takımına geçti.

ACUN'DAN YENİ KURAL

Acun Ilıcalı bugün Survivor Panaroma programına katıldı. Önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, oyunlar sırasında yapılan tezahüratlara ve sınır ihlalleri için yeni kurallar getirileceğinin sinyalini verdi.



"EMRE'Yİ YENİDEN ÇAĞIRACAĞIM"

Acun aynı zamanda yarışmaya çok erken veda eden Emre'nin gidişine çok üzüldüğünü ve yarışmaya yeniden çağıracağını açıkladı.

Haberin Devamı