Magazin Survivor'da kim elendi? Kim gitti? 19 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor'da kim elendi? Kim gitti? 19 Mart 2018 son bölüm izle

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Kim gitti? 19 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor'da kimin elendiği belli oldu. Hararetli geçen eleme gecesinden önce All Star takımı ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele verdiler ardından kazanan takım Türkiye Yunanistan yarışına çıktılar. Gecenin sonunda ise bir kişi adaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

"Survivor'da kim elendi?" sorusu bugünün en çok sorulan sorusuydu. Dün gece yayınlanan 28. bölümle birlikte Ünlüler ve Gönüllüler yemek ödülüne çıktılar. Ardından galip gelen takım Yunanistan'la oynamaya hak kazandı. Bu mücadelenin bitmesiyle birlikte gecenin sonunda Survivor'da kimin elendiği de belli oldu.

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşamın mücadelesi All Star takımı ve Gönüllüler takımı arasında yaşandı. Kazanan takımın yemek ve Yunanistan ile mücadeleye hak kazandığı yarışmayı All Star takımı kazandı.

TÜRKİYE YUNANİSTAN YARIŞINI KİM KAZANDI?

Ödül oyunundan galip çıkan All Star takımı Yunanistan karşısında ilk başta tutuktu. Daha sonra yükselişe geçen Türkiye takımı farkı kapatıp öne geçmeyi başardı. Durum 9-9'a gelse de son bölümde Hilmi Cem2in harika atışları Türkiye'yi zafere taşıdı. Ünlüler takımı süper bir restoranda ziyafet verdi.

KİM ELENDİ?


Geçen hafta dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetmiş. Elif, Ramazan ve Birsen'in adı eleme potasına çıkmıştı. Dün yapılan SMS oylamasıyla birlikte en az oyu alan Elif olunca yarışmadan elenen isim oldu. Elif'in son sözleri "İkinci acı üst üste geldi. Burada olmak mükemmeldi. Mükemmel insanlar tanıdım. Tanıdığımız sandığım insanları da tanıdım. Hayırlısı buymuş demek…" şeklindeydi.



KONSEYDE ADEM TURABİ GERGİNLİĞİ

Ünlüler takımında her şey süper giderken takımın huzurunu kaçıran bir gelişme yaşandı. All Star takımında Turabi ve Adem birbirine girdi. Bu anların görüntüsü henüz yayınlanmazken konseyde yapılan konuşmalarda özellikle kadın yarışmacıların büyük bir korkuya kapıldığı anlaşıldı.

Turabi Çamkıran, "Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum. Benim için oldu bitti, bir daha da olmaz. Ki dedi.

Adem Kılıççcı ise "Böyle güzel iki galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını ne ben isterim ne de herhangi birisi iter. Bazen uğursuzluk insanın istemeği anda gelir ve can sıkar. Suçlu veya suçsuz aramıyoruz, bir tarfik kazası. Bundan sonra birbirimize konuşurken, davranırken biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor, bunu da öğrenmöiş olduk. Kadın yarışmacıların hepsi kardeşimiz, ister istemes biraz agresif olup onların da korkmasını sağladık. Kusura bakmasınlar hepsinden teker teker özür diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Acun iki yarışmacıyı da sert bir dille uyardı ve bir ikincisinin yaşanmaması için her iki yarışmacıdan da söz istedi.

Survivor'ın son bölümünden sahneleri izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SURVIVOR SON BÖLÜM










Haberin Devamı