Magazin Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Paylaş
Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017'de ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadelede iki takım da ödül için yarıştı. Peki Survivor'da günün ödülü neydi? Ödül oyununu kim kazandı?

Ekranların ilgiyle takip edilen programı Survivor'ın yeni bölümünde gönüllüler ve ünlüler, ödül oyununda kıyasıya bir mücadele verdi. İki ekip de ödülü duyduklarında heyecanlandı. Oyunun ödülü mangalda et ve köfteydi.


SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


Heyecan dolu geçen mücadelede ödülü kazanan gönüllüler takımı oldu. Uzun bir süredir ödül oyununu kazanamayan gönüllüler büyük sevinç yaşadı.

ELİF VE SABRİYE ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ


Ödül oyununda Elif'e karşı mücadele veren Sabriye, sinirlerine hakim olamayınca rakibiyle tartıştı.


SURVİVOR'DA CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor'da oynanan ceza oyunu zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Acun Ilıcalı'nın cezayı açıklaması ile iki takımın da ağzı açık kaldı. Oyunu kaybeden takım, dokunulmazlık oyunu hariç tüm oyunlara -1 ile başlama cezası aldı.


SURVİVOR'DA EN SON ELENEN İSİM


Survivor 2017'de Göz6 evinden gelen yarışmacılardan biri elendi. Göz6 evinden, Erdi Ünver , Berna Keklikler ve Bulut Özdemiroğlu gelmişti.

3'ü de bu hafta eleme adayları içerisindeydi. Diğer isim de Gökhan olmuştu. Survivor 2017'de elenen isim açlığa dayanamadığı gerekçesiyle adadan kendi isteğiyle ayrılan Eser West'in yerine gelen isim Bulut Özdemiroğlu oldu.


Survivor'dan elenen Çılgın Sedat'tan, İlhan Mansız ve Serhat Akın hakkında şok iddia!

Haberin Devamı