Magazin Survivor'da Ogeday'ın Bayburt cevabı şoke etti!

Survivor'da Ogeday'ın Bayburt cevabı şoke etti!

Paylaş
Survivor'da Ogeday'ın Bayburt cevabı şoke etti!

Survivor Bil Bakalım Oyunu'nda sorulan 'Bayburt'un kaç ilçesi vardır?' sorusuna Ogeday'ın cevabı herkesi şoke etti. Peki Bayburt'un kaç ilçesi vardır? İşte cevabı...

Survivor'da dün akşam oynanan Bil Bakalım Oyunu programda eğlenceli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Acun ılıcalı'nın 'Bayburt'un kaç ilçesi vardır?' sorusu yarışmacıları baya bir düşündürdü. Sorunun üzerine Ogeday parmaklarıyla hesap yapmaya başlayınca Acun Ilıcalı Ogeday'a 'Şu an kaçtan kaçı çıkardın mesela?' diyerek takıldı.

BAYBURT'UN KAÇ İLÇESİ VARDIR?


Ogeday, 'Türkiye'nin en az ilçesine sahip olan Bayburt'un kaç ilçesi vardır?' sorusuna 29 cevabını verince, herkes şoke oldu. Hatta 'İstanbul mu orası ya' diyerek gülenler bile oldu.

Doğru cevap ise 3'tü. Böylece oyunu da Ogeday ile yarışan Pınar kazanmış oldu.







Survivor dokunulmazlık oyununda kritik mücadele!


OGEDAY'IN İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KAZANDIKTAN SONRA YAŞADIĞI DUYGUSAL ANLAR DA ÇOK KONUŞULMUŞTU



Survivor gönülüler takımında duygusal anlar



Gönüllüler takımı iletişim ödülünü kazanınca sevdiklerinin fotoğraflarını görme ve mesajalrını okuma şansına sahip olmuşlardı. Ogeday'ın sevdiklerinden gelen mesajalra ve fotoğraflara verdiği duygusal tepki de sosyal medyada çok konuşulanlardan olmuştu.



Survivor Elif'in saçını böcekler bastı!

BAYBURT'UN NÜFUSU KAÇ?


Bayburt, Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesinde bulunan bir ildir. Yerli halkın önemli bir bölümünü Türkmen/Çepniler oluşturur. İl Nüfusu: 90.154'dür. Bu nüfusun %68,1'i şehirlerde yaşamaktadır (2016).

İlin yüzölçümü 3.746 m²'dir. İlde km²'ye 24 kişi düşmektedir. (Bu sayı merkez ilçede 26'dır.) İl merkezinin denizden yüksekliği: 1555 m.'dir. 2016 yılında TÜİK verilerine göre merkez ilçeyle beraber 3 İlçe, 5 belediye, bu belediyelerde 28 mahalle ve ayrıca 170 köyü vardır.

90.154 nüfuslu olan Bayburt'un 3 ilçesi var:

1-Bayburt Merkez

2-Demirözü

3-Aydıntepe

Haberin Devamı