Magazin Survivor eleme adayları kimler? (21 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? (21 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? (21 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün iki oyun birden oynandı. Yarışmacılar ilk mücadelelerini baraka ödülü için verirken ikinci mücadele ise dokunulmazlık içindi. Her iki oyun da nefes kesti. Eleme adayları kimler?

Survivor yeni bölümde dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler, hem ödül oyunana hem de dokunulmazlık oyununa çıktı.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ödül oyununda tam bir takım oyunu seyrettik. 5'er kişilik gruptan oluşan takımlar, zamana karşı yarıştı. Becerinin her şey olduğu oyuna iki ödül birden kazanan Gönüllüler, çok iyi başladı. Adranalinin tavan yaptığı yarışmada fark bir ara 4'e çıktı. Son bölümde gülen taraf Gönüllüler oldu. Merve ağırlık taşımakta çok zorlandı ve parkurda birçok kez düştü.

TURABİ PARKURU PARÇALADI

3 kez üst üste ödül oyunu kaybeden Ünlüler'de gerilim had safhadaydı. Turabi Çamkıran ise bu oyunda pek fazla varlık gösteremedi. Gönüllüler'in 10'a 6 kazandığı oyun sonrası Turabi, parkuru parçaladı. Gönüllüler'den Nagihan, "Turabi'yi ilk defa bu kadar sinirli görüyorum." yorumunda bulundu. Adaya döndükten sonra açıklama yapan Turabi, "Oyun kaybettiğimiz için kafayı yiyeceğim" dedi.



DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşamki ikinci oyun dokunulmazlık içindi. Üst üste oyun kazanan Gönüllüler, yarışmaya çok iyi başladı. Skor bir ara 7-2'ye kadar çıktı. Oyun sonunda kazanan taraf yine Gönüllüler oldu. Görünen o ki Cumali'nin gidişi Gönüllüler'e çok iyi yaradı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bu akşamki konseyde iki isim birden belirleledi. İlk olarak adı en çok yazılan isim Sahra oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Elif ise Adem'in ismini verdi.



Haberin Devamı