Magazin Tedavi gördüğü yoğun bakımdan taburcu olan İrem Derici, sahneye böyle çıktı

Tedavi gördüğü yoğun bakımdan taburcu olan İrem Derici, sahneye böyle çıktı

Paylaş
Tedavi gördüğü yoğun bakımdan taburcu olan İrem Derici, sahneye böyle çıktı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası yoğun bakıma alınarak sevenlerini üzen İrem Derici, sağlığına kavuşur kavuşmaz sahneye çıktı

Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan İrem Derici, bağırsak enfeksiyonu ve solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

18 günlük tedavi sürecinin 12 gününü yoğun bakımda geçiren İrem Derici, tedavisinin 16'ncı gününde, hastane odasında çektirdiği kareyi, "Genel hissiyat: Pişmanlık. Üzemem ben sevdiklerimi bir daha" notuyla paylaşmıştı.



Önceki gün eşi Özlem Şahin ile Akmerkez'de objektiflere takılan Berkay, dört gün önce taburcu olan İrem Derici'nin sahneye çıkacağını açıklamıştı.

Taburcu olur olmaz soluğu sahnede alan İrem Derici, dün akşam sanatçı dostu Berkay'ın Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde sahneye çıktı.



Sahne orucu 21 gün süren şarkıcı, sahneye 'Dualar Eder İnsan' şarkısıyla Berkay'ın kucağında çıktı. İkili üç şarkıda düet yaptı.



Konserde çekilen fotoğraflarını kişisel Instagram hesabından yayınlayan İrem Derici, paylaşımının altına şu açıklamayı yazdı: Tam sıra düetimize geliyor, sahne arkasında bekliyorum, 1 aydır uzağım sahneden, eller ayaklar birbirine girmiş İrem'in... Bizimki girdi şarkıya: Sanmasınlar yıkıldım, sanmasınlar ben çöktüm, bir başka bahar için sadece yaprak döktüm... İrem dur dedim SAKIN ağlama, düete 2 dakika var. Benim canım delim, Berkay'ım! Sen aşırı özel bir sessin ve sahne için doğmuşsun, konu kilit! Displinin, her şeye hakimiyetin, işine aşkın önünde eğilirim. Ve sana çok teşekkür ederim, sahneni, seyircini, alkışını benimle paylaştığın için! Bir ay sonra bu hazzı bana yaşattığın için! Özlem, sen ve Arya o kadar huzurlu ve mutlu olun ki! Manyak adam bir de "Kardeşim haydi dört gün oldu çıkalı hastaneden, sen eve, git yat uyu!" diye beni kucaklayıp arabaya bindirdip yolladı hahaha! Geldim canlar, içtim ilaçlarımı, dalıyorum hülyalara. SEVİYORUM SİZİ ÇOK BE!!!






-

Haberin Devamı