Magazin Tolgahan Sayışman kimdir? (Beyaz Hande Erçel'e sordu: Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı?)

Tolgahan Sayışman kimdir? (Beyaz Hande Erçel'e sordu: Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı?)

Paylaş
Tolgahan Sayışman kimdir? (Beyaz Hande Erçel'e sordu: Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı?)

Tolgahan Sayışman, Beyaz Show'un bu haftaki konuğu olarak sevenleriyle buluştu. Peki Tolgahan Sayışman kimdir? Tolgahan Sayışman'ın oyunculuğa başlamasına neden olan ilginç olay nedir? Hande Erçel Beyaz'ın 'Tolgahan Sayışman mı? Tolga Sarıtaş mı?' sorusuna ne cevap verdi? İşte detaylar...

Tolgahan Sayışman, şu sıralar Hande Erçel ile Siyah İnci dizisinde rol alıyor. Tolgahan Sayışman Beyaz Show'a rol arkadaşı Hande Erçel ile birlikte katıldı.

Hande Erçel daha önce de Güneşin Kızları'ında Tolga Sarıtaş ile rol almıştı. Hal böyle olunca Beyaz sordu: 'Tolga Sarıtaş mı?, Tolgahan Sayışman mı?', Hande Erçel de bu soruyu 'İkisi de çok eşsiz insanlar diyerek cevapladı. Bu arada Hande Erçel rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile aşk yaşadı.



Tolgahan Sayışman Beyaz Show'a katılınca nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve oyunculuğa nasıl başladığı merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Tam adı Turgut Tolgahan Sayışman. 17 Aralık 1981’de İstanbul’da doğdu. Sinema ve dizi oyunculuğu yapan Sayışman aynı zamanda modellik de yaptı.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008’de başrollerini Fahriye Evcen’le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırdı. 6 Kasım’da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynadı. 2014’te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy’la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı. Show TV’de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırdı. Dizide başrolü Amine Gülşe ile paylaştı. Son olarak Siyah İnci Dizisi’nde Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaşıyor.


TOLGAHAN SAYIŞMAN OYUNCULUĞA NASIL BAŞLADI?


Tolgahan Sayışman oyunculuğa başlama hikayesini şöyle anlatıyor:

“Sektöre 1998 yılında adım attım. O zaman televizyon camiası bu kadar gelişmiş değildi. Sınırlı sayıda dizi olduğu için, kadroya girebilmek zordu. Kafamda oyunculuğu bırakıp, yurt dışında modellik yapmak vardı.Tam o dönemde Alaçatı’da sörf yaparken, deniz kestanesi ayağıma girdi ve beni ameliyata aldılar. Neredeyse, 10 gün kadar yürüyemedim ve yurt dışı planım aksadı. O dönemde, ‘Elveda Rumeli’nin senaristi Alican Yaraş, arayarak, ‘Böyle bir proje başlayacak, oynamak ister misin?’ dedi ve böylelikle başlamış oldum.”


TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMİNLE EVLİ?


Şubat ayında Almeda Abazi ile dünyaevine giren Tolgahan Sayışman, “Yılbaşıyla ilgili bir planınız var mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Eşim Almeda Abazi, dünyayı gezmeyi seven bir insan olduğu için planlarımız hiç bitmiyor. Genelde programları o yapıyor ben de sadece uyguluyorum.”



Tolgahan Sayışman daha önce de Beyaz Show'a katılmıştı. İşte Beyaz'ın o dönemde Tolgahan'a hazırladığı skeç...

Haberin Devamı