Magazin Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragman analizi

Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragman analizi

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragman analizi

Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı henüz  yayınlanmadı. Ancak dizinin fragmanı daha yayınlanmadan ortaya 8.bölümle ilgili iddialar atılmaya başlandı. Biz de o iddiaları derledik. İşte o iddialar...

Ufak tefek Cinayetler'in 7. bölümünde Merve ve Pelin'in aynı kol düğmelerini eşlerine alması ikisinin de eşlerinden şüphe etmesine neden oldu.

Sosyal medyada Ufak tefek Cinayetler'in 8. bölümünde olacaklar şu şekilde yorumlandı: Pelin ve Merve evdeki kol düğmelerini kontrol ettikten sonra Pelin Taylan'ın olmadığını anladı. Merve'Nin açtığı kutuda ise tek kol düğmesini gördü ev durum netleşmiş oldu. Merve zeki bir kadın olduğu için önce planlı harket edecektir. Serhan'ı geri kazanmak için uğraşacaktır. Öte yandan da tabii ki Oya'yı Sarmaşık'tan göndermeye çalışacaktır.


MERVE OYA'YA YENİ OYUNLAR OYNAYACAK


Oya'yı kötü günler bekliyor olacak. Merve Oya'nın arkasından yeni oyunlar oynayacak. Arzu ise yeni iş hayatında yeni bir aşka da adım atacak gibi duruyor. Arzu iş arkadaşı Enver'le yakınlaştıkça şirkette olan sızıntıyı da öğrenecek ve bu sızıntıya sebep olan şeyi de yüksek ihtimal fark edecek.

8. BÖLÜM 2. FRAGMAN




Ufak Tefek Cinayetler kıyafetleri (Dizi stili)


Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüme damga vuran sahne


Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncu köpeği Argos sokak hayvanlarının karnını doyuruyor


Diziler nerede çekiliyor? (Çukur dizisi nerede çekiliyor?)

Haberin Devamı