Magazin Ufak Tefek Cinayetler son bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 9. bölümde neler oldu? )

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 9. bölümde neler oldu? )

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler son bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 9. bölümde neler oldu? )

Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm dün Star TV ekranlarındaydı. Merakla beklenen yeni bölümde işler iyice karıştı... Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümüne dizinin genç oyuncusu Aslıhan Kapanşahin'in performansı damga vurdu. Ufak Tefek Cinayetler 9. bölümde neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde...

Star TV'nin merakla takip edilen ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Bir önceki bölümde Edip, Merve'nin yemek davetine Oya'nın sevgilisi olarak gelmişti. Masada herkes şoke olmuştu. Dizi burada sona ermişti...


UFAK TEFEK CİNAYETLER 9. BÖLÜM ÖZETİ


Yeni bölümde Oya, Edip'in bu hamlesinden hiç hoşlanmadığını önce tavırlarıyla belli etti. Ancak yine de masada Edip'in yalanını ortaya çıkarmadı.

Yemek bittikten sonra ise Edip'i Pelin ve Merve'nin geçmişten duydukları vicdan azabını kendi elleriyle rahatlattıkları gerekçesi ile suçladı.

Oysa ki Edip'i endişelendiren şey Oya ile Serhan arasındaki tehlikeli yakınlaşmaydı.

Oya da Serhan'a karşı hissettiklerini kendine itiraf etti ve ondan uzak duracağına dair söz verdi.


SERHAN GERÇEĞİ ANLIYOR


Ancak bu gözüktüğü kadar basit olmayacaktı. Serhan bu sevgililik yalanınından şüphelendi.

Oya'nın üstüne giden Serhan, gerçeği öğrenmekte kararlıydı.



Merve bir yandan planlarına devam ediyordu. Oya ve Edip ile ayrı ayrı yaptığı konuşmalar iki arkadaşın arasında gerginlik yarattı.

NİLAY BOŞANMA DAVASINDA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Bu esnada Arzu ve Mehmet'in boşanma davasının günü geldi. Arzu ne yaptıysa da kızı Nilay'ın duruşmaya gelmesine mani olamadı.



Başından beri soğukkanlılığını koruyan Nilay, boşanma gerçekleşince sinir krizi geçirdi.

17 yaşındaki Aslıhan Kapanşahin'in canlandırdığı Nilay'ın sahneleri, izleyenleri duygulandırdı.

Güçlü durmaya çalışan ve annesine destek olan Nilay kendisini odasına kapattı.


Dizide gecenin cümlesi Özlem Tokaslan'ın canlandırdığı avukatın Merve'ye kurduğu "Kötüleri affeden iyilere zarar verir"di... (Latince bir hukuk deyimi - Bonis nocet qui malis parcit)

İŞTE GECEYE DAMGA VURAN O SAHNE

Bir yandan Oya ve Edip cephesinde olaylar devam etti. Oya, Merve'nin baskılarına daha fazla dayanamadı. Edip ile arkadaşlığının bozulacağının farkına varınca Merve'ye ayrıldıklarını söyledi.



Edip Oya'nın bu hamlesine sinirlendi ve ikili sonunda kavga etti.


EDİP HAREKETE GEÇTİ


Bu hararetli tartışmanın ardından harekete geçme sırası Edip'teydi. Edip önce Merve'yi sonra Pelin'i arayıp Oya'yı kaybetmek istemediğini söyledi ve hep birlikte bir buluşma gerçekleştirmeyi teklif etti.


Bu teklif elbette Merve & Pelin ikilisinin hoşuna gitti.

NİLAY BABASINI AFFETTİ


Nilay'ın üzgün haline dayanmayan Merve, Mehmet'e mesaj attı ve dışarıda yemek yemeği teklif etti. Burcu Mesajı sildi. Ancak Merve Mehmet'i arayınca gerçek ortaya çıktı. Mehmet artık bazı şeylerin farkına varıyordu.



Nilay annesinin sözleri üzerine daha fazla dayanamadı ve babasına sarıldı. Arzu'nun bu olgun davranışı Mehmet'i etkiledi.



Mehmet eve döndüğünde 'Bir daha çocuklarıma arama girmeye kalkarsan terk ederim seni' dedi.


SERHAN CEZAEVİNE Mİ GİRECEK?


Serhan'ın şirketinde uzun zamandır devam eden sızıntı, eski çalışan tarafından polise gönderdildi. Serhan bu bilgiler doğrultusunda her an hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

"BAK NE YAPACAĞIM ŞİMDİ"


Bu esnada Edip'in planı ile Pelin, Merve, Oya ve Taylan buluştu. Edip herkesin içinde Oya'dan özür diledi. Oya da Edip'ten özür diledi.

Edip bu esnada Oya'ya sessizce 'Bak ne yapacağım şimdi...' sözlerini fısıldadı.

Serhan Oya'yı tuvalete gittiği esnada durdurdu ve bu sevgililik yalanına inanmadığını söyledi. Oya ısrarcıydı. Serhan'a 'Seni neden bu kadar ilgilendiriyor?' dedi. Cevabı ikisi de biliyordu.

Edip, Merve ve Pelin'in korku dolu bakışları arasında Serhan'a döndü ve 'Bu iki prenses lisede ne yapmıştı biliyor musun?' diye sordu... Dizi burada sona erdi


UFAK TEFEK CİNAYETLER 10. BÖLÜM FRAGMANI


Ufak Tefek Cinayetler 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınladığı andan itibaren posta.com.tr'den izleyebilirsiniz.

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR?


Aslıhan Kapanşahin, 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.55 boyunda 46 kg ağırlığındaki oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf oyuncusudur. Akrep burcu olan oyuncu, kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. Aslıhan Kapanşahin, başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın olduğu paramparça dizisinde, Erkan Petekkaya'nın kızlarının lise arkadaşını canlandırıyordu.



Ufak Tefek Cinayetler 8. bölüm'de neler oldu? (Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)


Ufak Tefek Cinayetler'in Mehmet'i Yıldıray Şahinler: İnsanlardan 'boyun devrilsin' diye tepkiler alıyorum


Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!


Diziler nerede çekiliyor? (Çukur dizisi nerede çekiliyor?)


Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)

Haberin Devamı