Magazin Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in cezaevinden izinli çıkan ağabeyi konuştu

Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in cezaevinden izinli çıkan ağabeyi konuştu

Paylaş
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in cezaevinden izinli çıkan ağabeyi konuştu

Eski manken Filiz Aker, geçmişte sevgili olduğu sunucu Vatan Şaşmaz'ı 27 Ağustos'ta İstanbul Beşiktaş'ta Conrad Otel'deki odasında öldürüp intihar etmişti. Filiz Aker'in cezaevinden bir haftalığına izinli çıkan ağabeyi Sümer Bayer suskunluğunu bozdu!

Dün Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz'ın karnı burnunda bir cenazeye katıldığı görüntüleri yayınlanmıştı.



27 Ağustos gecesi otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz o sırada hamileydi. Şu an 7.5 aylık hamile olan Yasemin Şaşmaz hep sitelerinin orada yürüyüş yapıyor onun dışında hiçbir yere gitmiyor.




CİNAYETİN OLDUĞU GECE NELER YAŞANDI?

Filiz Vatan'dan paralarını geri vermesini istiyordu. Vatan akşam üstü 130 bin dolar getirecekti. O kadar para bulduğunu söylemiş Filiz'e... Fakat Vatan akşam oetele geldiğinde elinde paket yoktu. Odaya giriyor 3 dakika sonra Filiz artık odada ne olduysa silahı çekiyor, Vatan'ı öldürüyor. 7 dakika sonra da kendini öldürüyor.


Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ceset görüntüsünü çeken polis ihraç edildi


Merhum sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi aylar sonra ilk kez görüntülendi


FİLİZ AKER KİMDİR?

1963 doğumlu Filiz Aker, dokuz kardeşli bir ailede dünyaya geldi: Emrullah, Süleyman, Cemil, Sümer, Zekiye Eda, Filiz, Sabahattin, Sadullah ve Gülsen…

Uzun bir süre mankenlik yapan Filiz Aker, aynı zamanda pek çok filmde rol aldı. 1990 yılına kadar Vahşi ve Güzel, Kurtlar Geceyi Severi, Sürgün, Alman Avrat 40 Bin Mark, İnsan Avcıları, Bir Sonbahar Hikayesi gibi filmlerde rol aldı.

Daha sonra 1998 yılında mankenlik ve oyunculuğu bıraktı. Bu yıldan sonra İranlı bir iş adamıyla evlenip Amerika'ya yerleşti ve ticaretle uğraşmaya başladı.

Eski manken, 27 Ağustos 2017 günü İstanbul Beşiktaş’ta bir aydır kaldığı otel odasında sunucu Vatan Şaşmaz ile birlikte ölü olarak bulundu. Olayın aydınlanmasından sonra Filiz Aker'in önce Vatan Şaşmaz'ı vurduğu sonra da kendine ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.


Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni detay! Filiz Aker'in kanında bunlar bulundu


Vatan Şaşmaz'ın anısına 'pes artık' dedirten saygısızlık!

Haberin Devamı