Magazin Vatanım Sensin'in 36. bölümünde yer alan Alina Boz kimdir?

Vatanım Sensin'in 36. bölümünde yer alan Alina Boz kimdir?

Paylaş
Vatanım Sensin'in 36. bölümünde yer alan Alina Boz kimdir?

Son dönemlerin genç yeteneklerinden Alina Boz, yer aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Paramparça dizisiyle tanıdığımız Alina Boz, Hazal karakteriyle hafızalara kazındı. Ardından Sevdanın Bahçesi dizisinin kadrosunda yer aldı. Peki Alina Boz kimdir?

Alina Boz Vatanım Sensin'in 36. bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Alina dizide Rus çarının kızı Prenses Anastasia karakterini canlandırdı. Yunan komutanının, Osmanlı-Moskova savaşını çıkartmak için kaçırdığı Prenses Anastasia daha sonra Cevdet ve yakup tarafından Yunanlıların elinden kurtarılır.


Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanında Alina Boz sürprizi


ANASTASIA ZEHİR İÇEREK KENDİNİ ÖLDÜRDÜ


Ancak Prenses Anastasia karakterine can veren Alina Boz Yakup’u da atlatır. Kaçmak için limandan gemiye binen Prenses Anastasia'yı Cevdet bulur ve tekrar götürmek ister ancak tekrar götürüleceğini anlayan Prenses yüzüğündeki zehri içerek kendisini öldürür.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında Moskova’da doğdu. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz, Paramparça dizisinin Hazal'ı olarak parladı.

Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu yazılan Alina Boz, Murat Boz ile 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü oldu.

Star TV'de yayınlanan ve popüler dizilerden biri haline gelen Paramparça'da Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan gibi isimlerle beraber rol aldı. 2017 yapımı Sevda’nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi.



Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanında Alina Boz sürprizi


Vatanım Sensin 36. bölümde neler oldu?



Haberin Devamı