Magazin Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Yıldız'la Halit evlilik yolunda...

Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Yıldız'la Halit evlilik yolunda...

Paylaş
Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Yıldız'la Halit evlilik yolunda...

Yasak Elma 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Halit ile Yıldız evlilik yolunda ilk adımı atarken Zeynep ile Alihan'ın ilişkileri tehlikeye giriyor.

Son zamanlarda ekranlara damga vuran dizi Yasak Elma'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Yıldız ile Halit evlilik yolunda ilerliyor. Yüzüğü parmağına takan Yıldız havalarda uçarken Zeynep'ten uyarı üstüne uyarı geliyor. Bu gelişme Alihan ile Zeynep'in ilişkisini de teklikeye sokuyor. Çünkü yorumlar Zeynep'inde zengin koca avcısı olduğu yönünde... Öte yandan Önder, sinsi oyunlarına devam edip kameralar karşısında geri dönme sinyali veriyor. Fakat yalnız kaldığında büyük acılar çekiyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir...



Haberin Devamı