Magazin Yaşar Gaga hayatını kaybetti! 53 yaşındaki Yaşar Gaga kimdir? Cenaze töreni ne zaman?

Yaşar Gaga hayatını kaybetti! 53 yaşındaki Yaşar Gaga kimdir? Cenaze töreni ne zaman?

Paylaş
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! 53 yaşındaki Yaşar Gaga kimdir? Cenaze töreni ne zaman?

Tarkan, Sezen Aksu gibi ünlü şarkıcılarla çalışan menajer Yaşar Gaga dün hayatını kaybetti. 53 yaşındaki Yaşar Gaga, 1 aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğun bakımdaydı

Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, 1 aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu. Yaşam mücadelesi veren Yaşar Gaga, dün hayatını kaybetti.

Sezen Aksu'nun da sık sık hastanede ziyaret ettiği Yaşar Gaga'nın durumu geçen gün ağırlaşmıştı.

''GÜZEL GÜNLERİMİZ' OLACAK DİYORDU''

Yaşar Gaga'nın cenazesi yakınları tarafından Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alındı. Cenazeyi almaya gelen Yaşar Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık. Sezen Aksu biraz önce de buradaydı. Yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Sonuç maalesef kötü oldu.


YAŞAR GAGA'NIN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?


Bugün saat öğlen namazında Ortaköy Camii'nden kaldırmayı düşünüyoruz. Bir aydır yoğun bakımda. Değişiyordu; gün geliyor bir gün daha iyi fakat bir gün geliyor daha kötü olduğu söyleniyordu. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik" dedi.

''iKİNCİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARTACAKTI''



Tülin Gaga, "Herhangi bir vasiyette bulunmamıştı. Hep güzel şeyler yaşayacağını söylüyordu. Çok güzel günlerimiz olacak diyordu. İkinci albümünü çıkartacaktı. Onun hazırlıklarını, onun heyecanını yaşıyordu. Maalesef kısmet olmadı'' şeklinde konuştu.

YAŞAR GAGA KİMDİR?

Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi. Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı.



1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getirdi.

Alakasız Şarkılar albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.




Haberin Devamı