Afyonkarahisar'da feci kaza: Aynı aileden 4 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sulama kanalının beton korkuluğuna çarparak hurdaya dönen bir otomobilde aynı aileden 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide ağır yaralandı
Mustafa Navruz (36) yönetimindeki 41 K 4409 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçup sulama kanalının beton korkuluğuna çarptı.
Meydana gelen kazada sürücü Mustafa Navruz ile birlikte aynı aileden Selim (19), Muhammet Emin (2) ve Miraç Yiğit (11) Navruz hayatını kaybetti, Şerife Navruz (29) ise ağır yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı sivil savunma ile itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kazada otomobil içerisinde sıkışan cesetler ve yaralanan Şerife Navruz isimli kadın ekiplerin yaklaşık 20 dakikalık müdahalesi sonrası çıkarılabildi. Kazadan yaralı kurtulan Şerife Navruz ambulans ile Dinar ilçe Devlet Hastanesine kaldırılırken, cenazelerin ise yine aynı hastanenin morguna kaldırıldığı öğrenildi.
Kaza sonrası polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu