Gündüz ailesinin 'otopsi' acısı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede 5 ay sonra yaşamını yitiren 16 yaşındaki Bilal Gündüz'ün ailesi, yapılan bir hata yüzünden acı üstüne acı yaşadı
Defin hazırlığı sırada cenazeye otopsi yapmak üzere geri istendiğini öğrenen aile üzüntü yaşadı. Çaresiz cenazeyi tekrar hastaneye getiren aile, otopsi yapıldıktan sonra Bilal Gündüz’ü toprağa verdi.
Ortaokul 6’ıncı sınıf öğrencisi Bilal Gündüz, 5 ay önce babasının kullandığı motosikletin arkasında yolculuk yaparken, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. İlk olarak Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gündüz, daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
5 aydır yoğun bakımda tedavi gören Bilal Gündüz, dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Gündüz’ün öldüğü bilgisi ailesi verildi. Ailede sabah gelip, hastaneden cenazeyi teslim aldı. Gündüz’ün cenazesi, defin işlemleri yapılırken, aile gelen bir telefonla ikinci bir acı daha yaşadı.
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan bir hata nedeniyle cenazenin otopsiden önce teslim edildiği, toprağa verilmeden önce adli vaka olduğu için otopsi yapılması gerektiği söylendi.
Cenaze aracıyla Gündüz’ün cenazesi tekrar hastaneye getirilip, otopsi yapıldı. Daha sonra cenaze tekrar aileye teslim edildi. Bilal Gündüz, ikindide kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Aile olayla ilgili şikayette bulunmadı.
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu