Karadeniz'de 2 kişi boğuldu, 1 kişi kayboldu

Samsun'da 2 kişi serinlemek için girdikleri denizde boğulurken, 1 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Kayıp bir kişinin ise arama çalışmaları devam ediyor
Metin Yılmaz (45) oğlu Hasan Yılmaz (21) ve Mücahit Çalışkan (22) ile Orhan Şahinoğlu (19) aynı yerde yüzerken denizde kayboldular. Hasan Yılmaz boğularak hayatını kaybederken, cansız bedeni denizden çıkartıldı.
Yapılan çalışmalar sonucu denizden baygın halde çıkartılan Metin Yılmaz ve Orhan Şahinoğlu ise Samsun’dan olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis’e ait ambulans helikopter ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Denizde kaybolan Mücahit Çalışkan’ı (22) ise arama çalışmaları devam ediyor.
Ambulans helikopter ile Samsun’daki hastaneye kaldırılan Orhan Şahinoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, tedavi altına alınan Metin Yılmaz’ın ise hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu