Karısının başına keserle vurdu, tarım ilacı içti

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, kıskançlık yüzünden tartıştığı eşi 50 yaşındaki Tülin Türe'yi keserle başına vurarak ağır yaralayan 54 yaşındaki Mehmet Türe, ardından tarım ilacı içerek intihar etmek istedi. Hastaneye kaldırılan karı-koca yaşam savaşı veriyor
Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Orhangazi’de meydana geldi. Üreğil Mahallesinde yaşayan Mehmet Türe, iki eşinden boşandıktan sonra evlendiği üçüncü eşi Tülin Türe ile kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı.
KESERLE KARISININ BAŞINA VURDU
Sinirlenen Mehmet Türe, bu sırada eline geçirdiği keserle Tülin Töre’in başına vurup ağır yaraladı. Kanlar içersinde yere yığılan eşini gören Mehmet Türe, ardından komşularına haber verdi. Eve gelen komşuları ağır yaralı kadını görünce durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Bu sırada evin üst katına çıkan Mehmet Türe, tarım ilacı içti. Eve gelen 112 Sağlık Ekipleri alt katta ağır yaralı haldeki Tülin Türe ile zehirlenerek bayılan Mehmet Küte’yi ayrı ayrı ambulanslar ile devlet hastanesine kaldırdı.
Mehmet Türe Bursa’da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Tülin Türe ise Muradiye Devlet Hastanesi’ne sevk edilip yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındılar.
HASTANE ÇALIŞANLARI DA TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
Mehmet Türe’nin acıl servise geldiği zaman çevreye yayılan tarım ilacı kokusu nedeniyle rahatsızlanan çalışanlar, durumu acil olan hastalar dışındakileri dışarı çıkartıp çağırdıkları AFAD ve UMKE ekiplerine kimyasal ölçüm yaptırdılar. Tehlikeli bir durumun olmadığının anlaşılması üzerine hastalar tekrar acil servise çağrıldı.
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu