Arabayı durdurdular, işadamını dövüp 200 bin TL'yi gasp ettiler

Konya'da bankadaki hesabından 200 bin lira çektikten sonra işyerine gitmek üzere yola koyulan işadamının önü beyaz renkli bir otomobil tarafından kesildi. Araçtaki 2 kişi işadamını dövdü, ardından otomobilinin camlarını kırarak lastiklerini patlattı. Şüpheliler paraları alıp kayıplara karıştı
Konya'nın Selçuklu ilçesi Aliya İzzet Begoviç Caddesi üzerinde dün akıllara durgunluk veren bir gasp olayı yaşandı.
İnşaatçı işadamı Deniz Yılmaz, Bosna Hersek Mahallesi’nde bulunan özel bir banka şubesindeki hesabından 200 bin lirayı çekip otomobiliyle iş erine giderken, beyaz renkli bir otomobil aracının önünü kesti.
CEP TELEFONUNU PARÇALADILAR
Araçtan inen 2 şüpheli Yılmaz’ı otomobilden indirip dövmeye başladı. Ellerindeki demir sopalarla otomobilin camlarını kırıp, kendilerini takip etmemesi için de lastiklerini bıçakla kesen şüpheliler, yardım istemesin diye de Yılmaz’ın cep telefonunu da parçaladı.
Yılmaz’a ait araçtaki 200 bin lirayı alan şüpheliler plakaları sökülmüş beyaz renkli otomobille olay yerinden kaçtı.
Gasp edilen Yılmaz, kent merkezinin çıkış noktası olan trafiğin yoğun olmadığı yoldan geçen bir otomobili durdurarak sürücüsünden aldığı cep telefonu ile polisi arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, aldığı darbeler sonucu yaralanan Yılmaz’ı çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderdi. Polis, gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.
DHA
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu