Dünya Tecavüzcü sapığın yaptıkları ortaya çıkınca acımadılar! ABD tarihindeki ilk fiziksel hadım!

Tecavüzcü sapığın yaptıkları ortaya çıkınca acımadılar! ABD tarihindeki ilk fiziksel hadım!

Paylaş
Tecavüzcü sapığın yaptıkları ortaya çıkınca acımadılar! ABD tarihindeki ilk fiziksel hadım!

54 yaşındaki Glenn Sullivan mahkemede hakkındaki suçlamaları kabul etti ve 2. derece tecavüzden ceza aldı. Davanın Yargıcı William Dykes ise yaptığı açıklamada ülke tarihinde bir ilke imza attı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaletinde tarihe geçen bir olay yaşandı. 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği şüphesiyle tutuklanan 54 yaşındaki Glenn Sullivan mahkemede suçlamaları kabul etti ve 2. derece tecavüzden ceza aldı. Davanın Yargıcı William Dykes ise yaptığı açıklamada ülke tarihinde bir ilke imza attı. Dykes, Sullivan'ı 50 yıl hapis cezasına çarptırdığını ve savcılarla yaptığı savunma anlaşmasının bir parçası olarak fiziksel olarak hadım edileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

ABD medyasında çıkan haberlerde ise daha önce ülkede 2 kişiye kimyasal hadım cezası verildiği hatırlatılarak bu hadımın fiziksel olduğu için bir ilk taşıdığı hatırlatıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir yetkili şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklara yönelik cinsel suçlar önlem aldığımız en önemli konu. Toplumumuzdaki çocuklar için adalet aramak amacıyla, fiziksel hadım etme de dahil olmak üzere, yasama organının bize vermek istediği her aracı kullanabileceğimizi düşünüyorum"

OLAYIN GEÇMİŞİ

Nisan 2022'de 14 yaşındaki kıza tecavüz edip hamile bırakan Sullivan'ın hem çocuk hem de bebeğin DNA testi ile eşleşince tutuklandı. Dedektifler ayrıca Sullivan'ın küçük kızı tehdit ettiğini ve yaşanan skandalı kimseye söylememesi için zorladığını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Bir polis konuyla ilgili verdiği görüşte şöyle dedi:

"Bu tür vakaların çoğu korku nedeniyle rapor edilmiyor. 14 yaşındaki kurbanın tehditler ve sıkıntılar karşısında gerçeği söylemesi için kendine güvenmesi inanılmaz bir davranıştı"