Göz sağlığı için il il geziyorlar

Johnson&Johnson ve Opak Lens iş birliği ile düzenlenen Kontak Lens Bilgilendirme Toplantıları serisinin ilki 4 Ekim’de Konya’da, ikincisi 5 Ekim’de Antalya’da yapıldı.Toplantıların Kasım ayına kadar 6 ilde tamamlanmış olması planlanıyor
Johnson&Johnson ve Opak Lens tarafından gerçekleştirilen interaktif sunumlarda kontak lensin Türkiye'deki gelişimi, bu noktada butik optik mağazaların yeri ve öneminin yanı sıra kontak lensin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair bilgiler paylaşılıyor.
Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi, bu toplantıların butik optik mağazaların kontak lens konusundaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmeleri açısından önemine değinerek Opak Lens olarak tüm satış stratejilerini butik optik mağazaların kontak lens alanında internete karşı durabilmesi ve yabancı zincir mağazalarla rekabet edebilmesini sağlayacak şekilde geliştirdiklerini vurguluyor.
‘Yüksek sese maruz kalmak işitme kaybının en temel nedeni’
‘Kalp krizinde ilk 5 dakika hayat kurtarıyor’
Damar sertleşmesine yol açan eksiklik! 'Sıradan bir burun kanaması' deyip geçmeyin
Mutlaka erkenden teşhis edilmeli! Tedavi zorlaşabilir
Tavuk dönerde 'salmonella' uyarısı! Dikkat: ölümle sonuçlanabilir