Gündem Rezidansta kanlı gece

Rezidansta kanlı gece

Paylaş
Rezidansta kanlı gece

İstanbul Kartal’da lüks rezidansta Ömer Öktem, sevgilisi Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, daha sonra kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Öktem, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

İstanbul Kartal’da önceki gece evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem (47), sevgilisi olan estetisyen Selin Yalın’ı (39) birlikte yaşadığı rezidansta tabanca ile vurarak öldürdü. Öktem, daha sonra Yalın’ın eniştesi Mesut Toğay’ı arayarak, genç kadının intihar ettiğini söyledi. Mesut Toğay’ın ihbarı üzerine olay yerine giden polis, Yalın’ın koltukta üstü örtülü vaziyette cesedini buldu. Başının arka tarafında yoğun kan tespit edilen kadının bir elinde de tabanca olduğu belirlendi. Başka bir koltuğun üzerinde ise 8 fişek bulundu. Yaklaşık 8 yıldır Yalın’la birlikte olduklarını söyleyen Öktem, sevgilisi ile alkol aldıktan sonra tartışmaya başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

‘KAVGALARI OLUYORDU’

Tartışma esnasında tabancayla duvara ateş ettikten sonra, şarjördeki fişekleri çıkardığını belirten Öktem, bu sırada Yalın’ın silahı alarak intihar ettiğini iddia etti. Gözaltına alınan Öktem, önce yanlışlıkla Yalın’a ateş ettiğini, ardından cinayeti işlediğini itiraf etti. Olay yerine polis eşliğinde giden enişte Mesut Toğay, “Telefonda Selin’in intihar ettiğini söyledi. Eve doğru giderken polisi aradım çünkü polisi aramadığını söylemişti. Ambulansı da ben aradım. Eve gittiğimizde kendisinin ateş etmediğini, Selin’in intihar ettiğini söyledi. Kendini yerlere atıyordu. Kavgalar oluyordu ama cinayete gideceği aklımıza gelmezdi” dedi.