Köpek tasmalı cinayette karar belli oldu

İstanbul Beyoğlu'nda Remzi Gelener'i köpek tasmasıyla boğup Arnavutköy'de bir ormana gömdükleri iddiasıyla yargılanan Muhammet Demiryapan'ın ve Gelener'i canlıymış gibi iki kolundan girip arabaya taşıdıkları iddia edilen Gürcistanlı anne kız ile iki sanığın cezası belli oldu
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bir önceki duruşmasında esas hakkındaki görüşünü açıklayan savcıya göre; Remzi Gelener, Gürcistanlı Zhannetta Vashakıdze'ye (44) âşıktı ve sevdiği kadının evine gidip geliyordu. Ancak Vashakıdze ondan rahatsızdı. Gelener, 30 Eylül 2015'te Vashakıdze'nin evine gitti. Evde kızı Tamar Vashakıdze (25), Muhammet Demiryapan (31) ve Abdullah Kılınç da vardı. Gelener ile Vashakıdze tartıştı.
Demiryapan'ın ifadesine göre Gelener, Vashakıdze'ye "Kızını öldüreceğim" deyince Vashakıdze, Gelener'e bıçakla saldırdı. Bir süre sonra da Demiryapan bir köpek tasması ile diğerlerinin olmadığı başka bir odada Gelener'i boğarak öldürdü.
25 YIL HAPİS
Mahkeme, Demiryapan'ı kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırdı. Başka suçtan tutuklu sanıklar Hakan Yazman ile Abdullah Kılınç ve tutuksuz sanıklar Zhannetta Vashakıdze ile kızı Tamar Vashakıdze'ye de suç delillerini yok etmekten 3 yıl 4'er ay hapis verildi.
(Sabah)
Tasmalı cinayete müebbet istendi
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu