Magazin Havam yeter

Havam yeter

Paylaş
Havam yeter

Gupse Özay önceki gün Mimar Sinan Lisesi Ödül Töreni'ne katıldı.

Eşi Barış Arduç'un beğenilmesini de değerlendiren oyuncu, "Kaç sene oldu artık ya. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Şaka! Yok canım, benim ruhumda kıskançlık yok. Kendine güvenmek ile alakalı bence bu. Benim hoş bir havam var. Kendimi güzel bulmam, çalışkan bulurum ama havam iyidir" diye konuştu.

Haberin Devamı

‘DÜNYANIN EN HOŞ KADINI’

Barış Arduç ile Gupse Özay 2020’de evlenmiş, 2022’de kızları Jan Asya’yı kucaklarına almıştı. Barış Arduç önceki gün marka yüzü olduğu Kiğılı’nın basın lansmanındaydı. Gupse Özay da Mimar Sinan Lisesi’nin Cemal Reşit Rey’deki ödül törenindeydi. Öğrencilerden ödül alan Gupse, “Z kuşağından korkuyorum! Çok hızlı, zeki ve akıllılar. Kolay kolay bir şey beğenmiyorlar” dedi. Ardından anne olmanın zorluğuna değinip “Kızım, Barış’a aşık. ‘Baba’ dedikçe bizimki eriyor” diye konuştu.

GUPSE’YE ÇOK AŞIK

Üşengeç bir kadın olduğunu söyleyen Gupse, “En son kuaföre gideli 2 sene olmuştur. Şaka bir yana kuaför arkadaşım ara sıra eve gelip benimle ilgileniyor. Kıyafet ve makyaj konusunda da çok üşengecim. Keşke birisi beni giydirip makyaj yapsa” diyerek kahkaha attı. Barış Arduç da tanıtım gecesinde yanında olamayan Gupse Özay’ı övüp “Dünyanın en hoş kadınıyla beraberim. Birbirimize her anlamda destek veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı