Magazin Ölümden döndüler

Ölümden döndüler

Paylaş
Ölümden döndüler

Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu’nun kızı Ceyla Aysal’ın 2014’te evlendiği Mehmet Kırklar ile 8 yaşındaki oğulları Aslan’ı Allah korumuş.

Kelimenin tam anlamıyla; verilmiş sadakaları varmış. Çünkü Mehmet Kırklar’ın kullandığı ve içinde oğlunun da bulunduğu lüks cip, yolda küle döndü. Mehmet Kırklar ile konuştum. Kabus dolu anları anlattı.

Haberin Devamı

KABUS DOLU ANLAR

Mehmet Kırklar şunları söyledi: “Ankara’ya annemi ziyarete gitmiştik. 31 Mart sabahı İstanbul’a dönmek için yola çıktık. Bolu Düzce civarında arkadan duman geldiğini fark ettim. Hemen sağa çekip kendimi dışarı attım ve hızla oğlum Aslan’ı çıkardım. Saniyeler sonra araç alevler içinde kaldı. Kıl payı kurtulduk. Güvenliği için aldığımız cipin böyle olması çok üzücü. Bu korkunç olayın en mutlu tarafı ikimize de bir şey olmaması.”

‘ALLAH BİZE BAĞIŞLADI’

Ceyla Aysal Kırklar ile konuştum. “Biz büyük oğlum Kaan’ın doğum günü için Paris’teydik. Mehmet ile Aslan da yanımıza gelecekti. Olayı duyunca şoka girdim, öldüm öldüm dirildim. Ya eşim kaportayı açmaya kalksaydı. Allah, Mehmet ve Aslan'ı bize bağışladı' dedi.

Haberin Devamı

Ceyla Aysal Kırklar ile büyük oğlu Kaan Mızraklı