Oyuncu Ufuk Bayraktar 20 gündür cezaevinde

En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi.
Yıllar önce 'Ezel' dizisinde 'Dayı' karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken, en son 'Vatanım Sensin'de 'Dağıstanlı'yı oynayan Ufuk Bayraktar, geçmişte karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi.
2007 yılında baba yadigarı olan ruhsatsız silahla bir kavgaya karışan oyuncunun uzun zamandır süren davası sonuçlandı.
Ruhsatsız silah bulundurmaktan yargılanan Ufuk Bayraktar, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.
20 gündür cezaevinde bulunan Ufuk Bayraktar'ın yeni sezonda herhangi bir diziyle anlaşması olmadığı, üzerinde çalıştığı senaryoyu yazmaya devam ettiği öğrenildi.
36 yaşındaki oyuncu geçen yıl da bir kavgaya karışmış, Cihangir'deki bir kulübü basarak iki kişiyi yaraladığı haberleriyle gündeme gelmişti.
KAHVEDE KEŞFEDİLDİ
Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir'deki Firuzağa Kahvesi'nde çalışırken yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti.
Ufuk Bayraktar, 2006'da Demirkubuz'un 'Kader' adlı filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Ufuk Bayraktar'a 26. İstanbul Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırdı.
Kaynak: Hürriyet
Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Başak, Akrep, Balık ve diğer burç yorumları
Tokatlı kadınlar yapıyor, Avrupa'ya kilo kilo satılıyor! Bayram öncesi 6 tonluk yoğun mesai başladı, meğer püf noktası buymuş!
Bayram gelmeden öğrenenler yaşadı! Meğer çıtır çıtır baklavanın sırrı buymuş: Hamuruna 1 kaşık sirke ekleyince...
Deride oluşan ince çizgileri silgi gibi siliyor! Botoksa rakip alternatif: 10 yaş birden gençleştiriyor
Maydanoz, limon ve sarımsakla hazırlanıyor! Sabah aç karna tüketin: Ölümden başka her derde deva