Patates kızartması kansere yol açıyor

Amerika'da yapılan bir araştırma sık sık patates kızartması yemenin kansere yol açtığını ortaya çıkardı
Araştırmaya göre patatesin içindeki maddeler yüksek ısıda kızartıldığı için kimyasal değişime uğrayıp kansere neden olabilecek hücrelere dönüşüyor. Sık sık patates kızartması yemek de kansere davet çıkartıyor.
En çok kreş ve okullarda görülüyor! Gözlerde kaşıntı, kızarıklık ve akıntıya neden oluyor
‘Ani işitme kaybı 50-60 yaş aralığında daha sık görülüyor’
Bayramda ani yemek yüklemesi sindirimi zorluyor
Fazla kilolar önemli sebepler arasında! İyileşme süresi 4 haftadan 1 yıla kadar uzuyor, özellikle spor yapanlar risk altında!
Aynı ayakkabıyı iki gün giymeyin! Enfeksiyon riski barındırabilir