Soğan kabuğunun mucizesi
Türkler yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen soğanın kolestrolü düşürdüğü ortaya çıktı
25 Mayıs 2014 , Pazar 21:13
Diyet uzmanları soğan kabuklarının yemeklere katıldığında kolesterolü düşürdüğünü ve damar sağlığına büyük fayda sağladığını söyledi. ‘WeightLossResources’ adlı sağlık sitesinden araştırmacılar soğan kabuğunda bulunan ‘quercetin’ adlı bitki pigmentinin hem tansiyonu düşürdüğünü hem de atardamarlarda oluşan tıkanmalara engel olduğunu belirtti. Uzmanlar, soğan kabuğunun bilinçsizce çöpe atıldığına dikkat çekti.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Kadınların cinsel isteğini yükselten 5 hareket! Partnerinizin size karşı ilgisinin artmasını istiyorsanız deneyin
- Kalsiyum eksikliği kalp ritim bozukluğuna neden oluyor
- Kakao yağlı yiyeceklerin olumsuz etkilerinden koruyor
- Uzmanı uyardı: Hormon üreten adrenal kitlelere dikkat!
- Kalp ritim sorunlarını doğurabilir! Kalsiyum eksikliği göz ardı edilmemeli