Soğan kabuğunun mucizesi

Türkler yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen soğanın kolestrolü düşürdüğü ortaya çıktı
Diyet uzmanları soğan kabuklarının yemeklere katıldığında kolesterolü düşürdüğünü ve damar sağlığına büyük fayda sağladığını söyledi. ‘WeightLossResources’ adlı sağlık sitesinden araştırmacılar soğan kabuğunda bulunan ‘quercetin’ adlı bitki pigmentinin hem tansiyonu düşürdüğünü hem de atardamarlarda oluşan tıkanmalara engel olduğunu belirtti. Uzmanlar, soğan kabuğunun bilinçsizce çöpe atıldığına dikkat çekti.
Baş ağrısıyla başladı, dilinin yüzde 80'ini kaybetti! Sinsice ilerleyen hastalığın belirtisi aslında gözümüzün önündeymiş!
Halk arasında 'delirten hastalık' olarak biliniyor! Yüzün bir tarafında görülüyor, diş ağrısıyla karıştırılıyor
Kanserden korunmanın yolu stressiz yaşam ve doğru beslenmeden geçiyor
Kalp krizinde ilk 3 dakika hayati önem taşıyor
Göz hastalıklarında erken tanı hayat kurtarıyor