Baş ağrısı için aldığı ilaçlar canından etti

Bursa'da baş ağrısı için aşırı ilaç aldığı ileri sürülen liseli genç kız M.S. (17), 4 aydır verdiği ölüm kalım mücadelesini kaybetti
Bursa Ataevler İmam Hatip Lisesi’nde okuyan M.S. (17), geçen yıl 15 Aralık günü başı ağrıyınca fazla miktarda ilaç aldı. Fenalaşan genç kız, yakınları tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir müddet hastanede tedavi olan gören genç kız, daha sonra taburcu edildi. Nefes borusundaki rahatsızlığının devam etmesi üzerine tedavi gören M.S., 4 Nisan’ da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyat oldu. Burada 16 gündür tedavi gören genç kız, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İHA
Çoğunlukla ofis çalışanlarda görülüyor! Rahatlanmanın en kolay çözümü ise sıcak su
En çok kreş ve okullarda görülüyor! Gözlerde kaşıntı, kızarıklık ve akıntıya neden oluyor
‘Ani işitme kaybı 50-60 yaş aralığında daha sık görülüyor’
Bayramda ani yemek yüklemesi sindirimi zorluyor
Fazla kilolar önemli sebepler arasında! İyileşme süresi 4 haftadan 1 yıla kadar uzuyor, özellikle spor yapanlar risk altında!