Bilim - Teknoloji Şimdi de akıllı kayış zamanı!
Paylaş
Şimdi de akıllı kayış zamanı!

Akıllı saat tamam, sırada akıllı kayış var... Üstelik siz de, eğer varsa projenizi sunabilirsiniz!

Hayatına bir Kickstarter projesi olarak başlayan Pebble, belki de günümüze kadar Kickstarter'ın en çok bağış toplamayı başaran projesi oldu desek yeridir. İlk akıllı saat modeli için yeterli fonu bulduktan sonra basamakları bir hayli hızlı tırmanan firma, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı saat modeli olan Pebble Time Steel'i tanıtmıştı. Yeni akıllı saatiyle beraber açık donanım aksesuarı platformunu da duyuran Pebble, yine 1 milyon saat satma başarısına da ulaşmıştı.

Oldukça hızlı bir şekilde büyüyen şirket, şimdi taze kan arayışı içinde. Pebble akıllı saat projesi ve çevresinde, bu konuyla ilişkili herhangi bir fikre açık olduklarını bir basın açıklaması ile duyuran şirket yöneticileri, içerisine çeşitli sensörler eklenebilen "akıllı kayış" fikrini desteklemek için tam 1 milyon dolar fon ayırmış durumda. Firma elbette gelen tüm fikirlere fon sağlamayacak, ancak fonları en iyi biçimde dağıtmak için mümkün olan en doğru kararları vermeye çalışacak.

Pebble'dan fon toplamak için yapmanız gereken şey basit: Kendi prototipinizi oluşturun ve fikrinizi Kickstarter'da paylaşın. Bunun ardından @Pebble twitter hesabından veya devsupport@getpebble.com e-posta adresinden fikirlerinizi Pebble'a gönderin.

Haberin Devamı

CHIP Online