Son dakika: Ankara'nın Akyurt ilçesinde trafik kazası: 5 ölü, 1 yaralı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.
27 Mart 2017 , Pazartesi 08:49
Ankara'nın Akyurt İlçesi'ndea beton mikseri ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.
OTOMOBİL İLE BETON MİKSERİ ÇARPIŞTI
Çankırı-Ankara karayolunda Ali Tosun yönetimindeki 06 KA 395 plakalı otomobil, gece Akyurt ilçe merkezi girişindeki kavşakta Hüseyin Dal’ın kullandığı 06 AGU 27 plakalı beton mikseriyle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobili sürükleyen beton mikseri, refüjdeki ağacı ve elektrik direğini yıkarak devrildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ
112 Acil Servis ekipleri ve çevredekilerin desteğiyle sıkıştıkları otomobilden çıkarılan sürücü, Burak Tosun, Yaşar Ünal, Erdinç Kaya ve Halil Kurum, kaldırıldıkları Akyurt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan beton mikserinin şoförü tedavi altına alındı.
İşte kaza sonrası olay yerinden ilk görüntüler:
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
Sevgi İzi nedir? Sevgi İzi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kayıpların bulunması için Sevgi İzi projesi
'İçinde hazine var' diyen gelip kazıyor! iç Anadolu'daki ilimizin piramidleri
Kız Kulesi Hikayesi Ve Tarihi: Kız Kulesi Özellikleri Ve Mimarı Yapım Tarihi..
Kontrolden çıkan araç 7 metrelik istinat duvarından bahçeye uçtu
17 yaşındaki Hüseyin, gölet kanalında boğuldu