Songül Öden ile Kerem Alışık ayrıldı

8 yıldır birlikte olan Songül Öden-Kerem Alışık çiftinden kötü haber geldi
2008 yılından bu yana büyük aşk yaşayan Kerem Alışık ile Songül Öden yollarını ayırdı. Ünlü çift hakkında geçtiğimiz yıl "İlişkilerinde kıskançlık krizi çıktı" iddiaları ortaya atılmış ve Kerem Alışık'ın Songül Öden'e tokat attığı haberleri gündeme gelmişti.
Renkli Sayfalar'ın haberine göre, bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan ikili "Çok yıprandık, çok yorulduk" diyerek 2 ay önce ilişkilerini noktaladı.
Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Başak, Akrep, Balık ve diğer burç yorumları
Tokatlı kadınlar yapıyor, Avrupa'ya kilo kilo satılıyor! Bayram öncesi 6 tonluk yoğun mesai başladı, meğer püf noktası buymuş!
Bayram gelmeden öğrenenler yaşadı! Meğer çıtır çıtır baklavanın sırrı buymuş: Hamuruna 1 kaşık sirke ekleyince...
Deride oluşan ince çizgileri silgi gibi siliyor! Botoksa rakip alternatif: 10 yaş birden gençleştiriyor
Maydanoz, limon ve sarımsakla hazırlanıyor! Sabah aç karna tüketin: Ölümden başka her derde deva