Spor Aslan'da operasyon

Aslan'da operasyon

Paylaş
Aslan'da operasyon

Galatasaray’ı milli ara sonrası yoğun bir takvim bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk, 7 Nisan’daki Süper Kupa maçını da hesaba katarak Hatay maçında rotasyon yapacak.

Bu sezon 47 resmi maça çıkan Galatasaray’ı milli ara sonrasında yoğun bir takvim bekliyor. Cim Bom ligin sonuna kadar 55 günde 9 karşılaşmaya çıkacak. Teknik direktör Okan Buruk 7 Nisan’daki Fenerbahçe Süper Kupa maçını da düşünerek 2 Nisan’daki Hatay maçında savunmayı değiştiriyor. Yeni transfer Aurier’in sağ bekte Kaan Ayhan’ın yerine forma giymesi bekleniyor. Berkan orta sahaya dönüyor, stoperde ise Nelsson’un partneri ya Sanchez ya Abdülkerim olacak.

Haberin Devamı

ZİYECH FORMDA

Orta sahada da değişiklik var. Okan Buruk, Süper Kupa finalinde oynatmayı düşündüğü Hakim Ziyech’i Hatay maçında ilk 11’e koyacak. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen ve takımla çalışmaya başlayan Sergio Oliveira’nın da ilk 11’de sahaya çıkması sürpriz olmaz.

RAKİBE TOPU HİÇ BIRAKMIYOR

Süper Lig’de bu sezon rakip sahada en fazla top kazanan takım Galatasaray oldu. Maç başına ortalama 31.33 top kazanan Cim Bom’u 30.63 ile Fenerbahçe takip ediyor. Samsunspor 30.13 ile üçüncü, Beşiktaş 29.63 ile dördüncü sırada yer alıyor.

GALATASARAY’DA ÇOK MUTLUYUM

İsmi Napoli ile geçen Galatasaray’ın stoperi Victor Nelsson, “Geleceğin ne getireceği belli olmaz. Benim şu anda tek düşüncem şampiyonluk. Galatasaray’da mutluyum” dedi. Yedek kaldığı dönemde çok acı çektiğini belirten Danimarkalı stoper, “Bunu kız arkadaşıma sorabilirsiniz. Çok kötü, sinir bozucu bir dönemdi” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

OLAYLAR UMARIM SON OLUR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra çıkan olaylara değinen Nelsson, “Trabzon’da yaşananlar her türlü eleştiriyi haklı kılıyor. Umarım bir daha olmaz, olmamalı” diye konuştu.