Spor Aslan'dan 5'i bir yerde

Aslan'dan 5'i bir yerde

Paylaş
Aslan'dan 5'i bir yerde

Galatasaray, iç transferde dev bir hamle yaptı. Sarı-kırmızılılar, 5 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Muslera, Abdülkerim, Torreira, Kaan ve Barış Alper ile nikah tazelenen törene, başkan Dursun Özbek ile yönetici Erden Timur katıldı. Törende, futbolcular için özel hazırlanan klipler barkovizyonda yayınlandı. Tüm oyunculara teşekkür eden Özbek, “Muslera ile sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi. ‘Sen ne diyorsan öyledir’ dedi. Abdülkerim’e kimileri burun kıvırdı. Ama biz hiç şüphe etmedik. Torreira; takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Kaan kardeşim her zaman göreve hazırdır. Barış Alper de Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NE DEDİLER?

Muslera: “13 yıl... Dile kolay, bir ömür. 3. kez kontratımı yeniliyorum. Oyuncu olarak buradayım, ileride de bu takımın bir parçası olmaya sonsuza kadar devam edeceğim.”

Abdülkerim: “Geldiğimde iyi oynayıp efsaneler arasına girmek istediğimi söyledim. İnşallah hayallerim doğrultusunda güzel bir şekilde ilerlerim.”

Torreira: “Herkese çok teşekkür ederim. Muslera’ya ayrıca teşekkür ederim. Çünkü onun sayesinde bu kulübe geldim.”

Kaan: “Böyle büyük bir camiaya gelmek değil, kalmak daha zor bir beceri. Yönetimi ve taraftarı ikna edebildiğim için mutluyum.”

Barış Alper: “Çok mutluyum. Bana bu şansı veren başkanımıza, hocamıza ve Erden ağabeye teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.”

Haberin Devamı

Erden Timur: “Aslan gibi çok güzel yürekli insanlar görüyorsunuz. İnşallah futbolcularımızın kariyerleri başarılarla dolu olur.”

BİR YENİLEME DÖRT UZATMA

Galatasaray ile yola devam diyen 5 futbolcu içinden sadece Muslera’nın sözleşmesi sezon sonu bitecekti. Uruguaylı kaleci, attığı imzayla kontratını yeniledi. Abdülkerim’in 2025, Torreira ile Kaan’ın 2026 ve Barış Alper’in de 2027’de sona erecek sözleşmeleri ise uzatıldı.

ÖNCE İDMAN SONRA İMZA

Galatasaray, Pendik maçı hazırlıklarını sürdürdü. Okan Buruk yönetimindeki idmanda hem savunma hem hücum çalışmaları yapıldı. Antrenmanda hayli neşeli oldukları gözlenen Muslera, Abdülkerim, Torreira, Kaan ve Barış Alper, daha sonra imza törenine katıldı.