Spor Çocuklarımızın mesajı pozitif

Çocuklarımızın mesajı pozitif

Paylaş
Çocuklarımızın mesajı pozitif

Macaristan’a hazırlık maçında 1-0 mağlup olan A Milli Takım’ın teknik direktörü Vincenzo Montella, oynanan futboldan memnun olduğunu dile getirdi.

İtalyan hoca, “Verdiğimiz reaksiyon çok önemliydi, oyuncularım plana sadık kaldılar. İkinci yarı fazlasıyla gol pozisyonuna girdik, sadece atamadık. İlk yarıda da net pozisyonlarımız var. Çocuklarımızı tebrik etmemiz gerekiyor. Ortada pozitif bir mesaj var. Üzüldüğümüz tek şey var, o da skor” dedi. Montella, kadro planlamasıyla ilgili ise “Bütün kapılarımız herkese açık. Milli takımdan üstün bir forma yok. Milli Takım’a göre seçimler yapmamız gerekiyor. Her zaman en iyisini yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

RIDVAN AVUSTURYA’DA YOK

Millilerde Rıdvan Yılmaz şoku yaşanıyor. Macaristan maçının 27. dakikasında sol üst uyluk adalesinde sakatlık yaşadı ve maçı tamamlayamadı. Genç sol bek, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Rıdvan’ın sakatlığı İskoçya basınında da yer buldu. Scotland News, “Glasgow Rangers, Rıdvan’ın sakatlanmasıyla darbe yedi” haberiyle Rangers taraftarlarının üzüntü yaşadığını ifade etti.

MONTELLA’DAN İLK YENİLGİ

Milliler, Vincenzo Montella’yla ilk kez mağlup oldu. Macaristan maçına kadar İtalyan hocayla 4 karşılaşmaya çıkan A Milli Takım, 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.

BUDAPEŞTE’DE İDMAN

Ay-yıldızlılar, Avusturya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 2 gün boyunca Budapeşte’de devam edecek. Dün rejenerasyon çalışması yapan milliler, bugün taktik çalışması yapacak. A Milli Takım, Avusturya maçı için yarın Viyana’ya gidecek.

Haberin Devamı

MACARİSTAN’DA DOSTLUK RÜZGARLARI

A Milli Takım’ın Budapeşte’deki maçını UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de takip etti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Ceferin daha sonra Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile bir araya geldi. Büyükekşi, “Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban’a ve Sayın Sandor Csanyi’ye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Sayın Ceferin ile geçtiğimiz hafta İstanbul’da 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili hazırlıklar hakkında olumlu bir toplantı yapmıştık. Maçı da beraber izledik” dedi.