Diğer Sporlar Heykelinin dikeleceğini duyan Eda Erdem'den duygusal sözler: Gözlerim dolu dolu dinledim
Paylaş
Heykelinin dikeleceğini duyan Eda Erdem'den duygusal sözler: Gözlerim dolu dolu dinledim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu'nda voleybol takımı kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceğini duyurdu. Eda Erdem, bu duyuru sonrası sosyal medyadan duygularını paylaştı. Erdem, "İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe'deyim. Başkanımız Sayın Ali Koç'un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim" diyerek, teşekkür etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, voleybol takımı kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıkladı. Başarılı oyuncusu ise duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ DUYURDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceğini duyurdu. Yapılan açıklama sonrası başarılı oyuncu Eda Erdem, sosyal medyadan duygularını paylaştı.

"İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili açıklamalarını gözleri dolu şekilde dinlediğini ifade eden Erdem, "İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe'deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Sayın Ali Koç'un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim." dedi.

Haberin Devamı

"ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Yoğurtçu Parkı'nda Can Bartu ve Alex de Souza'nın yanına dikilecek olan heykeli için şükranlarını sunan Eda Erdem, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için Büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle."