Spor Icardi hırs yaptı

Icardi hırs yaptı

Paylaş
Icardi hırs yaptı

Ligde attığı 17 golle krallık yarışında zirve iddiasını sürdüren Icardi, son dönemde yeniden kendini bulmuştu. Yaşadığı sakatlık sonrası bir ara form olarak gerileyen Arjantinli yıldız, tam iyileşmese de attığı gollerle takımına hayat vermişti.

Milli ara, başarılı futbolcuya resmen ilaç oldu. Sakatlığını tamamen atlatan Icardi’nin idmanlardaki hırslı görüntüsü teknik heyeti de memnun etti. Şampiyonluk yolunda girilen kritik haftalarda Icardi’nin skorer oyununa ihtiyaç duyan teknik direktör Okan Buruk, formunu her geçen gün artıran oyuncusuna bir hayli güveniyor.

Haberin Devamı

OĞUZ RADARDA

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, bir taraftan da yeni sezon planlaması için çalışmalar yapıyor. Vincenzo Montella’nın milli takıma davet ettiği Oğuz Aydın, sarı-kırmızılıların listesine giren isimlerden biri oldu. Okan Buruk’un ısrarla istediği 23 yaşındaki futbolcu için kısa sürede Alanyaspor ile temasa geçilecek. Oğuz, bu sezon 28 maçta 8 gol ve 4 asistle oynadı.

CİM BOM’A JOKER TETE!

Galatasaray için bir transfer iddiası da İngiltere’den geldi. Sarıkırmızılıların, Fulham forması giyen 28 yaşındaki futbolcu Kenny Tete’yi gündemine aldığı öne sürüldü. Ara transferde de adı Cim Bom ile anılan Hollandalı sağ bekin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bir dönem Hollanda Milli Takımı’nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu; sadece sağ bekte değil, stoper ve sol bek olarak da görev yapabiliyor.

Haberin Devamı

O İKİ İSME ÖZEL PROGRAM

Galatasaray’da bir süredir sakatlıkla boğuşan Sanchez ve Aurier, kendilerine hazırlanan özel program eşliğinde çalışmalarını sürdüyor. İki futbolcu da takımın izin yaptığı dönemde bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Hem Sanchez’in hem de Aurier’in milli ara sonrası tam hazır hale geleceği ve Okan Buruk’un da elinin rahatlayacağı öğrenildi.