Spor Kartal kupa aşkına

Kartal kupa aşkına

Paylaş
Kartal kupa aşkına

Beşiktaş, bugün taraftarının önünde sezonun en kritik maçına çıkıyor.

Şampiyonluk yarışından haftalar önce kopan ve taraftarına kupa hediye etmek isteyen Kartal, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü’yle rövanşta karşılaşacak. Ankara’daki ilk mücadele 0-0 sona ermişti.

Haberin Devamı

BİLETLER TÜKENDİ

Saat 20.30’da başlayacak maçın tüm biletlerinin satıldığı ve Tüpraş Stadı’nın tıka basa dolacağı açıklandı. Kazanan takım, adını finale yazdıracak. Maçın normal süresi ve uzatma bölümü beraberlikle sonuçlanırsa, finale çıkan ekibi penaltı atışları belirleyecek.

YENİ ADAY ITALİANO

Beşiktaş’ta yeni teknik direktör konusunda yoğun bir çalışma var. Yerlide Nuri Şahin ve Sergen Yalçın isimleri ön plandeyken yabancıda rota İtalya’ya çevrildi. Yönetim Fiorentina’yla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Vincenzo Italiano’yu gündemine aldı. Italiano’lu Fiorentina, Konferans Ligi yarı finalinde Club Brugge’u ilk maçta 3-2 yendi.

COLLEY YETİŞİYOR MASUAKU-GEDSON ZOR

Kartal’da sakatlığı bulunan futbolcuların son durumları netlik kazandı. Colley iyileşti ve 11’deki yerini alacak. Masuaku ve Gedson’un forma giyme ihtimali düşük. Teknik direktör Serdar Topraktepe’nin sol bekte genç Emrecan’a orta sahada ise Salih ile Musrati ikilisine şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı