Spor Kartal'dan kupa uçuşu

Kartal'dan kupa uçuşu

Paylaş
Kartal'dan kupa uçuşu

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü’ne karşı ilk maçını deplasmanda oynuyor. Siyah-beyazlılar, rövanş öncesi avantajlı skorla dönmeyi hedefliyor.

Bu sezonki tek hedefi Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk olan Beşiktaş, yarı final serüvenine start veriyor. Kartal, bugün saat 20.30’da Ankaragücü ile Eryaman Stadı’nda karşılaşacak. Çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak yarı finalin rövanşı 7 Mayıs’ta Tüpraş Stadı’nda olacak. Serdar Topraktepe’nin teknik direktörlüğünde sahaya çıkacak olan Beşiktaş, rövanş öncesi avantajlı skorla İstanbul’a dönmeyi hedefliyor. İki takım kupada 15 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 9, Ankaragücü ise 3 defa kazandı. 3 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Haberin Devamı

ŞUTLARIYLA AVLAYACAK

Beşiktaş’ta gözler bugün kupadaki Ankaragücü maçında da Ernest Muçi’nin üzerinde olacak. Başkent ekibiyle ligde yapılan maçta 1 gol atan Arnavut yıldız, rakip kaleye 7 şut göndermişti. Serdar Topraktepe, oyuncusundan bu maçta da sık sık şut çekmesini istedi. Muçi’nin bu sezon siyah-beyazlı formayla 3 golü bulunuyor.

VALENTİNİ İDDİASI

Arjantin basınından TNT Sports, Beşiktaş’ın Boca Juniors’tan Nicolas Valentini’nin transferini bitirmeye yakın olduğunu ifade etti. Haberde, Boca’yla sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki sol bek ile Beşiktaş yönetiminin el sıkıştığı belirtildi.