Spor Kartal'ı hırs bastı

Kartal'ı hırs bastı

Paylaş
Kartal'ı hırs bastı

Yarın derbide Fenerbahçe’ye konuk olacak Beşiktaş’ta rüzgar tersine döndü. Santos döneminde sergilenen futbol büyük eleştiri alırken Serdar Topraktepe’nin koltuğa geçmesiyle işin rengi değişti.

Ankaragücü ile deplasmanda berabere kalarak kupada final yolunda avantaj elde eden siyahbeyazlılar, şimdi de gözüne Fenerbahçe’yi kestirdi. Yapılan derbi hazırlıklarında takımın eskinin aksine hayli hırslı olması dikkat çekti. Fulbolcular, büyük hayal kırıklığı yaşattıkları sezonda derbi galibiyetiyle taraftarının gönlünü almak istiyor. Beşiktaş’ın hocası olarak ilk derbi heyecanını yaşayacak olan Serdar Topraktepe de rüşdünü ispatlamanın peşinde.

Haberin Devamı

SAĞ BEK BELİRSİZ

Beşiktaş’ta Svensson, cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında kadroda olmayacak. Onun yokluğunda sağ bekte kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Necip, forma için bir adım önde olsa da sakatlığı tamamen iyileşirse Onur’un da görev alabileceği öğrenildi.

BİN LİRA VER KADIKÖY’E GEL

Kadıköy’de oynanacak derbinin biletleri satışa çıktı. Misafir tribününde yer alacak siyah-beyazlı taraftarlar için bilet fiyatı 1040 TL olarak belirlendi. Ev sahibi takım taraftarları için ise en ucuz bilet 800 TL’den satışa sunuldu.

TEMİZLİK KAPIDA

Beşiktaş yönetimi, şişkin kadroda temizlik yapmak için harekete geçti. Rosier, Rebic, Montero, Onana, Hasic ve Amartey, öncelikle gönderilmesi planlanan isimler. Siyah-beyazlılar, hem bu oyuncuların maliyetinden kurtulmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak için çaba gösterecek.

Haberin Devamı

İKİSİNE DE YARAMIYOR!

Volkan Bayarslan’ın yönettiği derbilerde hem Beşiktaş’ın hem de Fenerbahçe’nin yüzü gülmüyor. 5. derbisinde görev yapacak olan Bayarslan; siyah-beyazlıların 3, sarı-lacivertlilerin ise 2 derbisini yönetti. Kartal, Trabzon’a 3-0 kaybetti, yine Trabzon ve Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalıp gol dahi atamadı. Kanarya ise Bayarslan’ın düdük çaldığı diğer derbide Galatasaray’a 3-0 yenildi.